Compressport

Compressport ON/OFF BASE LAYER LS TOP M

Pánské funkční triko

(156378)

Kód: 156378

nehodnoceno 0x

Popis

Compressport ON/OFF BASE LAYER LS TOP M

Pánské termotriko Compressport ON/OFF BASE LAYER LS TOP M jako high-tech základní vrstva s termoregulací založená na body-mappingu.

Technologie On/Off, která doslova dýchá s vámi, reguluje ventilaci a ochranu v závislosti na intenzitě vašeho pohybu při tréninku. Jak se intenzita zvyšuje, váš hrudník se rozšiřuje, aby nasál vzduch. Při tom se alveoly v tkanině otevírají, aby se snížila komprese a naopak zvýšila prodyšnost. Pokud se vaše úsilí sníží, například při jízdě z kopce, tyto alveoly se uzavřou, aby vás chránily a udržovaly teplo. Chytrý body-mapping způsobuje, že se tyto perforace liší v závislosti na velikosti oblasti trupu a spodní části těla. V méně citlivých oblastech, jako je třeba hrudní koš, jsou otvory větší, naopak menší jsou v oblastech krku a zápěstí.

Výsledkem je rychleschnoucí materiál, vysoce výkonná termoregulace za všech situací, kdy je udržována vaše tělesná teplota na stabilní úrovni bez ohledu na venkovní podmínky nebo intenzitu pohybu.

Technologie Spin Control je vetkaná do zadní části, aby vám pomohla udržet správné držení těla, zatímco cílené záplaty na horní a dolní části ramen poskytují svalovou podporu.

Má přirozené antibakteriální vlastnosti, které bojují proti zápachu a podráždění. Kulatý výstřih se přizpůsobí jakékoli morfologii pro optimální pohodlí, zatímco raglánový design rukávů uvolňuje ramena pro úplný rozsah pohybu.

  • navrženo pro optimální výkon v chladných podmínkách
  • vrchní a spodní část je vyrobena z bezešvého mikrovlákna, které je měkké a neodírá vaši pokožku
  • jedná se o základní vrstvu, která vás nejen udrží v teple a suchu, ale také podpoří vaše úsilí bez ohledu na disciplínu a intenzitu

Specifikace

Kód produktu 156378
Kód dodavatele AM00169B_100
Materiál 73 % polyester, 19 % polyamid, 8 % elastan
Barva Šedá

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: XL
Radu
26.11.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Compressport ON/OFF BASE LAYER LS TOP M

Cena: 1 990 Kč