Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Běžecký opasek

(123762)

Kód: 123762

nehodnoceno 0x

Popis

Compressport FREE BELT PRO

Tento běžecký pás Compressport FREE BELT PRO byl vyvinut ve spolupráci s elitními běžci pro běžce jakékoliv výkonnosti, čímž se na jaře roku 2018 odstartovala revoluce v běžeckých batozích, respektive běžeckých pásech. Byla to právě značka Compressport, která přišla s tímto typem produktu na trh!
Jedná se o jednu velkou kapsu, do které se vejde veškeré potřebné vybavení, výživa, tekutiny nebo osobní věci, a to vše díky perfektní elastičnosti bez jakéhokoliv poskakování věcí uvnitř pásu. Pojme několik ergoflasků, telefon, termoprádlo, nepromokavou bundu a spoustu dalšího.
V zadní části se nacházejí dvě silikonem potažená gumová oka, které trailoví běžci využijí například pro skládací hole, nebo větší bundu či mikinu. Naproti tomu v přední části, jsou již integrované gumičky se zarážedly pro upevnění startovního čísla.
Díky svému ergonomickému designu a strečovému materiálu sedí každému typu postavy a dopřeje Vám tak maximální volnosti pohybu při samotném běhu. Zajisté také oceníte perfektní a snadný přístup k vašim věcem. Dalším benefitem je velmi dobrá prodyšnost, díky čemuž je eliminováno nadměrné pocení v oblastech běžeckého pásu.
V případě ultramaratonských distancí, se dá skvěle kombinovat s Ultrun S Packem, díky čemuž nejenže poberete více věcí, ale také daleko lépe rozložíte hmotnost všech nezbytností.
Free Belt Pro je skvělým parťákem ať už jdete trénovat pouze s mobilem a klíči, nebo se chystáte na ultra trailový závod!

 

  • dokonalá náhrada ledvinky
  • snadný přístup při běhu
  • ergonomický design
  • vysoká prodyšnost materiálu
  • žádné poskakování obsahu
  • gumičky pro uchycení startovního čísla
  • silikonová oka pro skládací hole nebo bundu

Specifikace

Kód produktu 123762
Kód dodavatele CU00011B-300
Materiál 88 % polyamid, 12 % elastan
Barva Červená

Hodnocení

5
9
4
0
3
0
2
0
1
0

Fotografie zákazníků

9 Hodnocení

Michal
10.3.2024
Velikost: M/L
Anonym
18.12.2023
Velikost: M/L
Ivan
17.5.2023
Velikost: XL/XXL
Alicja
17.9.2022
Velikost: M/L
Super na veškeré aktivity, kdy s sebou nechcete nebo nemůžete nosit batoh a zároveň super při cestování na peněženku, doklady, telefon,...
Jaroslav
12.3.2022
Velikost: M/L
Milan
13.1.2022
Velikost: M/L
Anonym
5.1.2022
Pokud řešíte problém, kam s telefonem, klíčema, pitím a případně větrovkou, tak FREE BELT je jasná volba. Za mě oprvadu skvělý produkt. Používám při každém výběhu(6x týdně), vše mám po ruce, krásně sedí. Obsah zůstává na svém místě. Je široký, vejde se mi do n
Zora
24.10.2021
Velikost: M/L
Skvělá minimalistická ledvinka, která pojme vše , co při běhu potřebuji. Perfektně sedí, obsah se nijak neposouvá ani nechrastí. Vejde se do ní i litrová lahev, ale doporučuji používat soft flask. Obzvlášť oceňuji poutka na uchycení bundy či trekových holí.
Anonym
25.8.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Compressport FREE BELT PRO

Cena: 1 250 Kč