Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Běžecký pás

(3315000280)

Kód: 3315000280

nehodnoceno 0x

Popis

Compressport FREE BELT PRO

Pokud se některý z výrobků stal v poslední době hitem, tak to byl právě Free Belt! Běžecký pás Compressport FREE BELT PRO, který je perfektní náhradou ledvinky a umožní vám mít veškeré nutné věci během sportování při sobě, přichází s dalšími vylepšováky! Nejenže se po celém jeho obvodu nachází ventilační zóny, což minimalizuje nadměrné pocení při jeho nošení, ale můžete se těšit i na praktické vychytávky.
Chystáte se na dlouhý závod a přemýšlíte co s číslem? Nový Free Belt Pro má v přední části gumičky se zdrhovadly právě pro upevnění startovního čísla. Naproti tomu v části zadní, se nachází dvě gumová oka, kterými můžete protáhnout například bundu, mikinu, vestu nebo rovnou skládací hole!
A jak tomu bylo i u jeho předchůdce, po celém svém obvodu se nacházejí kapsy na gely, tyčinky, klíče, mobil, no prostě vše, bez čeho se na dlouhých vzdálenostech neobejdete. Díky své pružnosti ho na sobě téměř neucítíte a věci, které máte u sebe vám během aktivity nebudou uvnitř nijak skákat.
  • dokonalá náhrada ledvinky
  • žádný obsah vám nebude díky elastičnosti poskakovat
  • skvěle dostupný při samotném běhu
  • bez problému pojme i ergoflasky
  • dobře prodyšný

Specifikace

Kód produktu 3315000280
Kód dodavatele 3315000280
Materiál 88 % polyamid, 12 %elastan

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M/L
Jitka
22.3.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.