Columbia

Columbia TRANS ALPS F.K.T. III

Pánské běžecké boty

(2283000235)

Kód: 2283000235

nehodnoceno 0x

Popis

Columbia TRANS ALPS F.K.T. III

Boty Columbia Montrail TRANS ALPS F.K.T. III jsou určeny na ty nejdelší běhy v nejtechničtějším terénu. Úpletový vršek s přivařenými zpevňovacími prvky, který zaručuje prodyšnost, oporu i ochranu, doplňuje síťovina power-mesh, díky které boty padnou jako ulité. Tkaničky nepřekáží při běhu díky kapsičkám na ně určeným, zatímco mezipodešev FluidFoam™ poskytuje noze maximální úroveň tlumení a prvotřídní komfort. O zvýšenou oporu se stará torzní výztuha ve střední části. Gumová podešev TrailShield™ s 6mm vzorkem po celé délce zajišťuje dokonalou přilnavost na jakémkoliv povrchu.

  • úpletový vršek s přivařenými zpevňovacími prvky
  • vnitřek ze síťoviny Power-mesh
  • mezipodešev FluidFoam™ s torzní výztuhou ve střední části
  • gumová podešev TrailShield™ s 6mm vzorkem po celé délce

Specifikace

Kód produktu 2283000235
Kód dodavatele 2283000235
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev FluidFoam
Podešev guma
Drop 8 mm
Výška mezipodešve 18 mm pata/ 10 mm špička
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Technologie FLUID FOAM, TRAIL SHIELD
Kolekce Columbia Montrail

Použité technologie

FLUID FOAM

Žádná udělátka v mezipodešvi – žádný gel, airbag nebo plastové části, jen prostě čistá, hbitě reagující pěna od špičky až po patu. Není to jen EVA – je to EVA prodchnuta vědou. FluidFoam nabízí o 17 % ...

TRAIL SHIELD

Trail Shiel je lehký, pružný materiál, který dokonale vyplní prostor mezi vnější podrážkou a mezipodešví a chrání vaše chodidla. Proces tvarování Trail Shield eliminuje potřebu použití lepidel a ...

Kolekce

Columbia Montrail

Představujeme Columbia Montrail – komplexní produktovou řadu “od hlavy k patě”, vyvinutou pro váš nejlepší výkon při běhu v terénu. Vznikla z kombinace zkušeností a dobrého jména společnosti Montrail v oblasti trail running a inovativního produktového designu společnosti Columbia. Výsledkem je ta nejlepší kolekce sportovního vybavení pro běh v terénu.

Hodnocení

5
0
4
0
3
0
2
1
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 42.5 EU (8.5 UK / 27,5 CM)
Miroslav
9.6.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.