Columbia

Columbia M F.K.T WINDBREAKER JACKET

Pánská sportovní bunda

(1525003703)

Kód: 1525003703

nehodnoceno 0x

Popis

Columbia M F.K.T WINDBREAKER JACKET

Ultralehká pánská větrovka Columbia Montrail F.K.T. je vyrobena ze speciální tkaniny odolné vůči větru, vodě i skvrnám. Columbia tuto pánskou bundu M F.K.T WINDBREAKER JACKET navrhla pro své elitní běžce, aby mohli neomezeně překonávat stanovené rekordy. Bunda je skladná a sbalitelná i do menší kapsy běžeckého batohu. Reflexní detaily zajišťují viditelnost v potemnělých místech a pružné manžety zajistí ochranu před chladným větrem a pohodlné nošení.

  • Omni-Shield™ technologie je repelentní povrchová úprava materiálu odpuzující vodu a nečistoty
  • snadno sbalitelná
  • reflexní detaily

Specifikace

Kód produktu 1525003703
Kód dodavatele 1525003703
Materiál 100 % nylon
Kapsa vnější 2 přední na zip
Technologie OMNI-SHADE®
Kolekce Columbia Montrail

Použité technologie

OMNI-SHADE®

VYCHUTNEJTE SI SLUNCE BEZPEČNĚ Technologie OMNI-SHADE blokuje ultrafialové paprsky A a B (UVA a UVB), čímž pomáhá předcházet spálení od slunce a dlouhodobému poškození pokožky. Vaše bezpečnost ...

Kolekce

Columbia Montrail

Představujeme Columbia Montrail – komplexní produktovou řadu “od hlavy k patě”, vyvinutou pro váš nejlepší výkon při běhu v terénu. Vznikla z kombinace zkušeností a dobrého jména společnosti Montrail v oblasti trail running a inovativního produktového designu společnosti Columbia. Výsledkem je ta nejlepší kolekce sportovního vybavení pro běh v terénu.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: XL
Lehka, pevna, dobry zip
Vít
4.12.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Video