Columbia

Columbia COLORADO II INSULATED JACKET

Pánská outdoorová bunda

(1525003692)

Kód: 1525003692

nehodnoceno 0x

Popis

Columbia COLORADO II INSULATED JACKET

Pánská běžecká bunda Columbia Montrail COLORADO™ III INSULATED JACKET je skvělá bunda pro zimní trénink. Super lehká izolace Polartec® Alpha vás udrží v teple, zatímco technologie Omni-Wick odpařuje pot. Pokročilá vodoodpudivost Omni-Shield vás udržuje v suchu i za deště. Reflexní detail zviditelňuje ve tmě. Bundu snadno zabalíte do její kapsy.

  • pokročilá vodoodpudivost Omni-Shield™
  • technologie Omni-Wick™ pro rychlé odpařování potu a vlhkosti
  • tepelná izolace Polartec® Alpha
  • sbalitelná do kapsy
  • utahování v lemu
  • hrudní kapsa na zip

Specifikace

Kód produktu 1525003692
Kód dodavatele 1525003692
Materiál 85 % polyester, 15 % elastan (Omni-Wick™ Anytime)
Materiál 1 100 % nylon
Materiál 2 100 % nylon
Kapsa vnější 2 (1x přední, 1x hrudní na zip)
Technologie OMNI-SHIELD®, OMNI-WICK®
Kolekce Columbia Montrail

Použité technologie

OMNI-SHIELD®

ODOLNÉ PROTI DEŠTI A NEČISTOTÁM   Princip fungování technologie OMNI-SHIELD® je založen na rozdílnosti povrchového napětí materiálu. Látka aplikovaná na textilii vytváří ochranný film, ...

OMNI-WICK®

POKROČILÉ ODPAŘOVÁNÍ Tato technologie odvádí pot z povrchu těla, rozptyluje jej po povrchu textilie a umožňuje rychlé odpařování. Je zárukou pohodlí při jakékoli fyzické aktivitě. OMNI-WICK® je ...

Kolekce

Columbia Montrail

Představujeme Columbia Montrail – komplexní produktovou řadu “od hlavy k patě”, vyvinutou pro váš nejlepší výkon při běhu v terénu. Vznikla z kombinace zkušeností a dobrého jména společnosti Montrail v oblasti trail running a inovativního produktového designu společnosti Columbia. Výsledkem je ta nejlepší kolekce sportovního vybavení pro běh v terénu.

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
Anonym
5.6.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Video