Columbia

Columbia BONEHEAD - SHORT SLEEVE SHIRT

Pánská košile s krátkým rukávem

(1102032997)

Kód: 1102032997

nehodnoceno 0x

Popis

Columbia BONEHEAD - SHORT SLEEVE SHIRT

Tato stylová bavlněná košile Columbia BONEHEAD je určená nejen pro rybáře. Nabízí řadu užitečných kapes a promyšlených detailů a systém důmyslných odvětrávacích otvorů.;Rybářská kolekce Columbia PFG (Performance Fishing Gear).
  • velmi lehký, vzdušný materiál
  • 4 uzavíratelné kapsy na hrudi
  • držák prutu na hrudníku
  • větrací průduchy zajištují cirkulaci vzduchu a omezují pocení

Specifikace

Kód produktu 1102032997
Kód dodavatele 1102032997
Materiál 100 % bavlna
Kolekce Columbia PFG - Performance Fishing Gear

Kolekce

Columbia PFG - Performance Fishing Gear

TESTED TOUGH - TESTOVÁNO v nejnáročnějších podmínkách na pacifickém severozápadě

COLUMBIA nabízí rybářskou kolekci oblečení Performance Fishing Gear (PFG) s důrazem na pohodlí a funkčnost během vašich dobrodružství při lovu. V nabídce kolekce PFG naleznete oblečení od funkčních košilí, triček, vest, šortek, kalhot po rybářské klobouky. Samozřejmostí je kvalitní zpracování a detaily, které ocení každý rybář, jako důmyslné větrací otvory, fixační klipy prutu, kapsy s možností protažení vlasce, ad. Materiály jsou vybavené špičkovými technologiemi Columbia jako voděodolností Omni-Tech®, revoluční chladící technologií OMNI-Freeze®, technologií pokročilého odpařování OMNI-Wick® pro rychlé odvádění potu a maximální prodyšnost nebo špičkovou ochranou před sluncem a škodlivým UV zářením OMNI-Shade®, a vy tak budete chráněni i při celodenním pobytu na slunci.
V nabídce kolekce PFG naleznete i obuv určenou pro pobyt u vody, lehké, rychleschnoucí, s pokročilou trakční podrážkou, která nabízí dokonalou přilnavost na vlhkém povrchu.
COLUMBIA PFG kolekce je více než jen skvělé oblečení, je to způsob života.

Hodnocení

0

0 Hodnocení