Columbia

Columbia ALPINE FTG

Pánská trailová obuv

(2283000202)

Kód: 2283000202

nehodnoceno 0x

Popis

Columbia ALPINE FTG

Hledáte lehkou a polstrovanou pánskou běžeckou botu pro maximální zážitek z každého trailu? Pak vám Columbia Montrail splní sen botou ALPINE FTG™. Právě FTG v názvu boty znamená Feel The Ground - můžete se tedy spolehnout, že budete pociťovat proudící energii z každého kontaktu se zemí. Svršek boty je vyroben z nové TPU příze, která je teplem vytlačena do struktury vnější síťoviny. Díky tomu je snížená celková hmotnost boty. Variabilní šněrovací systém nabízí vysokou úroveň přizpůsobení. Polstrovaná mezipodešev FluidFoam™ přináší výjimečné tlumení, přizpůsobivost a podporu nohy. Nízkoprofilová podešev a 4mm výstupky v různých směrech zajistí perfektní trakci a oporu i v obtížných podmínkách.

  • příze TPU zvyšuje ochranu nohy a snižuje hmotnost boty
  • variabilní systém šněrování pro přizpůsobení na míru
  • mezipodešev FluidFoam™ dodá výjimečné tlumení, flexibilitu a podporu
  • speciální gumová podrážka se směrovými výstupky přináší botě trvanlivost a skvělou trakci
  • 4mm výška podešve

Specifikace

Kód produktu 2283000202
Kód dodavatele 2283000202
Svršek textilie, syntetika
Mezipodešev tlumící pěna EVA FluidFOAM
Podešev guma
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Hmotnost 255 g
Technologie EVA, FLUID FOAM
Kolekce Columbia Montrail

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

FLUID FOAM

Žádná udělátka v mezipodešvi – žádný gel, airbag nebo plastové části, jen prostě čistá, hbitě reagující pěna od špičky až po patu. Není to jen EVA – je to EVA prodchnuta vědou. FluidFoam nabízí o 17 % ...

Kolekce

Columbia Montrail

Představujeme Columbia Montrail – komplexní produktovou řadu “od hlavy k patě”, vyvinutou pro váš nejlepší výkon při běhu v terénu. Vznikla z kombinace zkušeností a dobrého jména společnosti Montrail v oblasti trail running a inovativního produktového designu společnosti Columbia. Výsledkem je ta nejlepší kolekce sportovního vybavení pro běh v terénu.

Hodnocení

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 44.5 EU (10.5 UK / 29,5 CM)
Anonym
5.10.2021
Fourth buni. Rezistenti
Busi
4.1.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Video