BEAL

BEAL COMBI

Celorozepínací batoh s plachetkou

(125029)

Kód: 125029

nehodnoceno 0x

Popis

BEAL COMBI

Beal COMBI je užitečný 45l vak s plachetkou na lano a lezecké příslušenství. Praktická venkovní pevná poutka, kterými je vak Combi vybaven, slouží ke snadnému přenášení. Dále obsahuje dvě postranní síťované kapsy pro umístění láhve a skalního průvodce. Pro ještě větší komfort jsou k vaku připevněny dva ergonomické, polstrované ramenní popruhy s možností zavěšení na záda jako batoh. Vak je k dostání v několika barevných variantách. Používáním tohoto vaku zabráníte nežádoucímu znečištění, poškození a zauzlení lana během jištění či přepravy. Plachetka je vybavena barevnými oky pro spodní a horní konec lana, které tak usnadňují odmotávání a zamezují tvorbě uzlů.

  • plachetka 90x145cm součástí vaku
  • zapínání pomocí dvoucestného zipu
  • 2 přední pevná poutka pro rychlý přenos
  • 2 postranní síťované kapsy
  • 2 ergonomické, polstrované ramenní popruhy
  • možnost zavěšení na záda jako batoh
  • chrání lano před znečištěním, poškozením a zauzlením

Specifikace

Kód produktu 125029
Kód dodavatele 125029
Materiál 100 % polyester
Hmotnost 475 g

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: UNI
Batoh zakoupen pro lezení na umělé stěně pro dvě osoby. Lano, 2x sedák, 2x lezečky a menší příslušenství se do batohu vešlo a ještě kousek místa zůstalo. Za mě dobrá volba.
Anonym
14.3.2024
Velikost: UNI
Kúpila som to ako darček, ale som milo prekvapena aky je vak veľký, zmesti sa tam bez problémov lano, lezecky a všetko vybavenie plus aj nejaká tá desiata
Anonym
3.12.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.