Babolat

Babolat SHADOW TOUR

Pánská badmintonová obuv

(2141008831)

Kód: 2141008831

nehodnoceno 0x

Popis

Babolat SHADOW TOUR

Badmintonová obuv Babolat SHADOW TOUR je vysoce kvalitní bota navržena pro nejvyšší výkon a požadavky při badmintonu. Díky své lehkosti nabízí i vysokou úroveň tlumení a podpory a to především, díky dvojité hustotě podešve. Skvělé větrání chodidla zajišťuje vložka s Mesh materiálem a mikro-perforované stélka. Měkké materiály kolem kotníku a dostatečně široký jazyk, který se obklopí dle nártu, poskytují vysokou úroveň komfortu a perfektní odpružení. Bota využívá tříprostorový vzorek podrážky Active Sculpture, vyvinutý ve spolupráci s Michelinem, pro dynamický pohyb a náhlá zastavení.

  • skvěle odpružená obuv
  • vynikající odvětrání
  • maximální komfort při hře

Specifikace

Kód produktu 2141008831
Kód dodavatele 2141008831
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev mikro perforovaná stélka s mesh materiálem
Podešev guma, Michelin, Active Sculpture
Technologie MICHELIN PERFORMANCE

Použité technologie

MICHELIN PERFORMANCE

Podrážka s extra výdrží! Vyvinutá ve spolupráci s Michelin R&D teamem, podrážky Babolat jsou speciálně konstruovány, aby umožnily hráčům co nejvyšší výkon na dlouhé období. Design podrážky a ...

Hodnocení

5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: 45 EU (11 US / 28,5 CM)
Kamila
7.8.2023
Velikost: 44 EU (10 US / 28 CM)
Nejlepší pro control , tuhá. Pro závodní a pokročilé hráče. Nejde pro rekreační hru.
Alexander
9.10.2020
Velikost: 43 EU (9.5 US / 27,5 CM)
Přešel jsem na tuto obuv z běžné tréninkové obuvi, která byla měkčí, a škoda, že jsem tak neučinil dříve. Rozdíl je opravdu výrazný. Koupil jsem si ji ve stejné velikosti, jako předchozí, a padly jako ulité.
Petr
3.6.2020
Anonym
8.1.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla