Babolat

Babolat PULSION CLAY W

Dámská tenisová obuv

(2113009026)

Kód: 2113009026

nehodnoceno 0x

Popis

Babolat PULSION CLAY W

Dámská tenisová obuv Babolat PULSION CLAY W na antukový povrch, pro hráčky, které hledají pohodlí a odolnost. BPM systém umožňuje každému hráči zlepšit svou práci nohou a tím dostat do své hry nový svěží rytmus. Cílem bylo začlenění nejvhodnějších technologií, které jsou zaměřeny na 3 hlavní konstrukční body: přední část obuvi, laterální podpůrný systém a exkluzivní podrážku Michelin. Technologie Ti-FIT, poskytuje strategickou podporu pro patu, nárt a špičku, zajišťuje tak přesné a komfortní ohýbání chodidla. Na patách se nachází technologie Vibrakill, aby byla pata méně namáhána.

  • BPM systém umožňuje zlepšit práci nohou
  • podrážka Michelin
  • technologie Ti-FIT, poskytuje strategickou podporu pro patu, nárt a špičku, zajišťuje tak přesné a komfortní ohýbání chodidla
  • na patách technologie Vibrakill aby byla pata méně namáhána

Specifikace

Kód produktu 2113009026
Kód dodavatele 2113009026
Svršek syntetika
Podešev guma, Michelin
Povrch antuka
Technologie TI-FIT, MICHELIN PERFORMANCE

Použité technologie

TI-FIT

Optimální rozvrstvení materiálu poskytuje strategickou podporu pro patu, nárt a špičku a zajišťuje přesné a komfortní ohýbání chodidla.

MICHELIN PERFORMANCE

Podrážka s extra výdrží! Vyvinutá ve spolupráci s Michelin R&D teamem, podrážky Babolat jsou speciálně konstruovány, aby umožnily hráčům co nejvyšší výkon na dlouhé období. Design podrážky a ...

Hodnocení

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 40 EU (6.5 UK / 8.5 US / 25,5 CM)
Anonym
24.8.2022
Velikost: 40 EU (6.5 UK / 8.5 US / 25,5 CM)
Anonym
13.7.2022
Velikost: 38 EU (5 UK / 7 US / 24 CM)
Gabriela
2.9.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla