Babolat

Babolat PROPULSE BLAST CLAY W

Dámská tenisová obuv

(139494)

Kód: 139494

nehodnoceno 0x

Popis

Babolat PROPULSE BLAST CLAY W

Dámská tenisová obuv Babolat PROPULSE BLAST CLAY W má spoustu výztuh pro zvýšení odolnosti. Díky dvojitým zabudovaným bočním popruhům vám poskytne optimální stabilitu. Jeho pletená síťovina na přední části chodidla je nejlepší odpovědí na potřebu pohodlí. Propulse Blast Power Straps dodávají další oporu pro pevné pozice za všech okolností. Systém KPRSX byl vyvinut tak, aby optimálně tlumil nárazy ve všech fázích hry. Pěnová vložka EVA byla umístěna a dimenzována tak, aby vás účinně chránila při každém útoku na paty. Spojením odborných znalostí a zkušeností společnosti Michelin nabízíme hráčům speciální podrážku pro antukový kurt.
  • POWER STRAP - 2 silné pásky speciálně navržené tak, aby lépe podporovaly střední část chodidla a dokonale se hodily pro boční práci nohou
  • KPRSX - vysoce tlumicí vložka EVA umístěná pod patou pro optimální ochranu proti nárazům
  • složení pryže Michelin Original se osvědčilo za posledních 15 let
  • skvělá kombinace přilnavosti a odolnosti
  • splňuje extrémní nároky tenisové práce nohou

Specifikace

Kód produktu 139494
Kód dodavatele 139494
Svršek syntetika
Mezipodešev kombinace tlumících materiálů
Podešev Michelin Performance
Povrch antuka
Technologie MICHELIN PERFORMANCE

Použité technologie

MICHELIN PERFORMANCE

Podrážka s extra výdrží! Vyvinutá ve spolupráci s Michelin R&D teamem, podrážky Babolat jsou speciálně konstruovány, aby umožnily hráčům co nejvyšší výkon na dlouhé období. Design podrážky a ...

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 42 EU (8 UK / 10 US / 26,5 CM)
Anonym
23.10.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla