Babolat

Babolat JET MATCH 3 CLAY M

Pánská tenisová obuv

(139488)

Kód: 139488

nehodnoceno 0x

Popis

Babolat JET MATCH 3 CLAY M

Pánská tenisová obuv Babolat JET MATCH 3 CLAY M je navržena tak, aby vám poskytla maximální přesnost a volnost při všech pohybech. Díky technologii Matryx® poskytuje ještě větší lehkost, pohodlí a stabilitu. Použitím jedinečného materiálu MATRYX EVO s PAHT a aramidovými vlákny umístěnými na specifických místech vznikla ultralehká a oděruvzdorná bota, aniž by byla ohrožena stabilita a opora. Systém KPRSX byl vyvinut tak, aby optimálně tlumil nárazy ve všech fázích hry. Celá patní zóna je chráněna pěnou EVA s menší tvrdostí, která tlumí nárazy v jakékoli poloze a v přechodové fázi mezi brzděním a opětovným rozběhem. Výsledkem je bezkonkurenční tlumení nárazů. Podrážka byla přepracována tak, aby přesněji reagovala na požadavky hry. Povrch a tloušťka běhounu byly zvětšeny v oblastech s největším oděrem a zmenšeny v méně namáhaných oblastech. Podešev JET MACH 3 využívá technologii Michelin Premium a nabízí zvýšenou odolnost, aby se snížilo opotřebení a odření způsobené specifickými tenisovými pohyby.
  • KPRSX - vysoce tlumicí vložka EVA umístěná pod patou pro optimální ochranu proti nárazům
  • pryž Michelin Premium je nejodolnější složení, jaké kdy bylo vyvinuto
  • MATRYX EVO je exkluzivní patentovaná tkanina vyvinutá v úzké spolupráci společnosti Babolat a odborníka na technické tkaniny Chamatex
  • technologie Matryx® EVO nabízí optimální kompromis mezi pohodlím, podporou a odolností

Specifikace

Kód produktu 139488
Kód dodavatele 30F21631/4093
Svršek syntetika
Mezipodešev kombinace tlumících materiálů
Podešev Michelin Premium 
Povrch antuka
Technologie MICHELIN PERFORMANCE
Barva Modrá, Oranžová, Bílá

Použité technologie

MICHELIN PERFORMANCE

Podrážka s extra výdrží! Vyvinutá ve spolupráci s Michelin R&D teamem, podrážky Babolat jsou speciálně konstruovány, aby umožnily hráčům co nejvyšší výkon na dlouhé období. Design podrážky a ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 42.5 EU (9 US / 27 CM)
Frantisek
2.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Babolat JET MATCH 3 CLAY M

Cena: 1 799 Kč