Babolat

Babolat JET MATCH 3 AC JR

Juniorská tenisová obuv

(139496)

Kód: 139496

nehodnoceno 0x

Popis

Babolat JET MATCH 3 AC JR

Juniorská tenisová obuv Babolat JET MATCH 3 AC JR je důstojným nástupcem dospělého modelu. Díky inovované podrážce a zesílenému svršku je tato lehká bota skutečným přínosem pro mladé juniory toužící po výkonu. Celá patní zóna je chráněna pěnou EVA s menší tvrdostí, která tlumí nárazy v jakékoli poloze. Její patní rocker usnadňuje odvalování chodidla v přechodové fázi mezi brzděním a opětovným rozběhem. Výsledkem je bezkonkurenční tlumení nárazů. Podrážka byla přepracována tak, aby přesněji reagovala na požadavky hry. Povrch běhounu byl zvětšen v oblastech s největším oděrem a zkrácen v méně namáhaných oblastech. Podešev JET MACH 3 v kombinaci s technologií Michelin tak zajišťuje zvýšenou odolnost, která snižuje opotřebení a oděr od specifických tenisových pohybů.
  • KPRSX - vysoce tlumicí vložka EVA umístěná pod patou pro optimální ochranu proti nárazům
  • složení pryže Michelin Original se osvědčilo za posledních 15 let
  • skvělá kombinace přilnavosti a odolnosti
  • splňuje extrémní nároky tenisové práce nohou

Specifikace

Kód produktu 139496
Kód dodavatele 139496
Svršek syntetika
Mezipodešev kombinace tlumících materiálů
Podešev Michelin All Court
Povrch všechny povrchy

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 38.5 EU (5.5 UK / 6 US / 24,5 CM)
Ingrid
22.9.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla