Atomic

Atomic REVENT Q STEREO

Lyžařské brýle

(103012)

Kód: 103012

nehodnoceno 0x

Popis

Atomic REVENT Q STEREO

Lyžařské brýle Atomic REVENT Q STEREO jsou ideální pro all-mountain lyžaře. Mají technologií Fusion Double Lens proti odrazům světla a zamlžení. Technologie Stereo Lens zlepšuje kontrast a zvyšuje ochranu proti oslnění a únavě očí. Brýle se skvěle přizpůsobí obličeji a zajistí tak pohodlné nošení po celý den. Díky Quick Click systému docílíte rychlé a jednoduché výměny skel při změně světelných podmínek. Dodáváno včetně náhradního skla pro lepší viditelnost za špatného počasí.

  • pružná konstrukce vybavená adaptivní třívrstvou pěnou, která se přizpůsobí tvaru obličeje
  • technologie využívající laminace místo dodatečné pěny kolem rámu brýlí a zvětšují tak zorné pole o 20% bez lomů světla, odrazů a zamlžení
  • mechanická výměna skel umožňuje v pár vteřinách výměnu skel při měnících se světelných podmínkách, včetně obalu z mikrovlákna a včetně náhradních skel
  • 9 vrstev ochranného zorníku zvyšují ochranu proti oslnění a únavě očí (Stereo Lens Technology)
  • 8x vyšší odolnost proti zamlžování
  • hydrofobní povrchová úprava skel
  • anti-scratch-ochrana vnějšího skla proti poškrábání
  • silikonový potisk na vnitřní straně pásku zajišťuje lepší přilnavost k helmě

Specifikace

Kód produktu 103012
Kód dodavatele 103012
Použití zorníku all weather / slunečno
Rámeček Live Fit Frame; Vent Foam; Adaptivní třívrstvá pěna Live Fit
Propustnost světla S3, VLT 13%
UV filtr 100%
Fit medium
Technologie LIVE FIT, 8X ANTI-FOG INNER LENS, CYLINDRICAL FUSION DOUBLE LENS, HYDROPHOBIC LENS COATING, LIVE FIT FRAME

Použité technologie

LIVE FIT

Technologie Life Fit nabízí široký pás prodyšné paměťové pěny, která se okamžitě přizpůsobí tvaru hlavy a zajistí tím maximální komfort.

8X ANTI-FOG INNER LENS

Vnitřní čočky ošetřené povrchovou úpravou 8x Anti-Fog Inner Lens nabízí až osmkrát větší ochranu proti zamlžení, než je tomu v průmyslových standardech.

CYLINDRICAL FUSION DOUBLE LENS

Technologie Cylindrical Fusion Double Lens využívá laminace místo dodatečné pěny kolem rámu brýlí a zvětšuje tak zorné pole o 15 % bez lomů světla, odrazů a zamlžení.

HYDROPHOBIC LENS COATING

Povrchová úprava skel Hydrophobic Lens Coating skvěle odpuzuje vlhkost, mastnotu a nečistoty. Kapky vody nezanechávají šmouhy a otisky prstů snadno odstraníte.

LIVE FIT FRAME

Rám Live Fit je vyroben z pružné konstrukce, která je vybavená adaptivní třívrstvou pěnou. Skvěle se přizpůsobí tvaru obličeje.  

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Filip
31.12.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.