Atomic

Atomic COUNT STEREO

Lyžařské brýle

(125562)

Kód: 125562

nehodnoceno 0x

Popis

Atomic COUNT STEREO

Neuvěřitelně pohodlné all-mountain lyžařské brýle Atomic COUNT STEREO byly navrženy s ohledem na optimální vidění. Kvalitní zrcadlová vrstva snižuje oslnění a zajistí optimální jas a lepší zážitek z lyžování. Rám Live Fit se okamžitě přizpůsobí vašemu obličeji a vytvoří individuální padnutí hned po vybalení. Brýle jsou kompatibilní s dioptrickými brýlemi.

  • adaptivní pěna perfektně obepne obličej
  • sférická dvojitá čočka
  • úprava proti zamlžení a poškrábání zorníku (Antifog, Anti-scratch)
  • řemínek potažený silikonem

Specifikace

Kód produktu 125562
Kód dodavatele 125562
Rámeček Live Fit Frame; Adaptivní třívrstvá pěna Live Fit; OTG
Propustnost světla S2 - polojasno (černá varianta); S1 - zataženo (červená varianta); S2 - polojasno (zelená varianta); S3 - slunečno (bílá varianta)
Rámeček Live Fit Frame; Adaptivní třívrstvá pěna Live Fit; OTG
Zorník S2 - polojasno (černá varianta); S1 - zataženo (červená varianta); S2 - polojasno (zelená varianta); S3 - slunečno (bílá varianta)
Technologie LIVE FIT, LIVE FIT FRAME

Použité technologie

LIVE FIT

Technologie Life Fit nabízí široký pás prodyšné paměťové pěny, která se okamžitě přizpůsobí tvaru hlavy a zajistí tím maximální komfort.

LIVE FIT FRAME

Rám Live Fit je vyroben z pružné konstrukce, která je vybavená adaptivní třívrstvou pěnou. Skvěle se přizpůsobí tvaru obličeje.  

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: UNI
Anonym
11.1.2022
Velikost: UNI
Tereza
17.12.2021
Velikost: UNI
Tereza
17.12.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.