ASICS

ASICS KANMEI MX

Pánská volnočasová obuv

(2281000561)

Kód: 2281000561

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS KANMEI MX

Jestliže hledáš všestrannou botu, kterou můžeš plně využít během svého tréninku, pak je tu pro tebe pánský model Asics KANMEI MX.

Vyběhni do ulic se stylem. Nový bezešvý svrchní díl je prodyšný a nyní ještě lehčí, tak si užij svůj běh bez zátěže navíc.

Kanmei MX se stává díky EVA mezipodešvi funkční a stylovou botou, jenž je se svým minimalistickým vzhledem vhodná do tělocvičny i do ulic.

Vyjímatelnou vložku lze snadno odstranit, takže ji v případě potřeby můžeš nahradit ortopedickou. Konečný stylový vzhled je jí dán díky klasické konstrukci. Tak vyběhni na trať se stylem, lehkým jako pírko.

  • lehký a prodyšný svršek
  • mezipodešev EVA tlumí nárazy
  • vyjímatelná stélka

Specifikace

Kód produktu 2281000561
Kód dodavatele 2281000561
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Povrch silniční
Použití univerzální
Míra tlumení nízká
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

FOARTE BUNI,LA UN PRET MIC,RECOMAND !
Anonym
4.11.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla