ASICS

ASICS GEL-RESOLUTION 8 CLAY W

Dámská tenisová obuv

(126750)

Kód: 126750

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS GEL-RESOLUTION 8 CLAY W

Užijte si svou hru naplno s dámskou tenisovou botou Asics GEL-RESOLUTION™ 8. FLEXION FIT ™ svrchní díl poskytne podporu a přizpůsobí se pohybu vaší nohy a DYNAWALL ™ technologie se postará o maximum stability ve středové části nohy při každé rychlé změně směru. Bota je vybavena funkcí řízení točivého momentu v patním chrániči a je navržena tak, aby pomohla udržet nohu ve stabilní poloze během rychlých změn směru. Díky známé GEL™ technologii tlumení umístěné pod patou a ve středové části boty, je snížen dopadový šok při rychlém zastavení, zrychleních či poskocích, pro snazší pohyb po kurtu. Tento model dále zahrnuje odolnou AHAR™ podrážku, doplněnou o PGUARD™ chránič prstů pro větší trakci a snížení celkového opotřebení boty.

  • navržena pro hru na antukových kurtech
  • PGUARD™ chránič prstů
  • DYNAWRAP™ konstrukce obepne skvěle chodidlo
  • FLEXION FIT™ svrchní díl poskytuje potřebnou podporu
  • GEL™ technologie tlumení pod prsty i patou
  • odolná AHAR™ podrážka
  • DYNAWALL™ technologie zaručuje stabilitu při každém kroku
  • vyjímatelná vložka

Specifikace

Kód produktu 126750
Kód dodavatele 126750
Svršek syntetika
Mezipodešev GEL
Podešev guma, AHAR
Povrch antuka
Technologie ASICS-GEL™, AHAR®+

Použité technologie

ASICS-GEL™

Tlumící systém ASICS-GEL™ zmírňuje nárazové a tlakové síly a současně podporuje zatížené chodidlo, aniž by přitom byl proveden chybný pohyb. Tlumící systém ASICS-GEL™ je tvořen různými komponenty ...

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) je speciální vysoce odolná guma umístěná na nejvíce namáhaných místech podrážky. Nový AHAR® + je výrazně měkčí. Dodává pocit pohodlí při prvním kontaktu ...

Hodnocení

5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

5 Hodnocení

Velikost: 39 EU (5.5 UK / 7.5 US / 24,5 CM)
Ionela
8.11.2022
Velikost: 42 EU (8 UK / 10 US / 26,5 CM)
Servicii perfecte totul a fost asa cum era in foto calitate foarte buna
Anonym
25.9.2022
Velikost: 38 EU (5 UK / 7 US / 24 CM)
Foarte frumoși! mărimea se potrivește cu nr. Europene și sunt foarte confortabili
Ioana
1.9.2022
Velikost: 40.5 EU (7 UK / 9 US / 25,8 CM)
TÖKÉLETES!!!!
Anonym
5.8.2022
Velikost: 39 EU (5.5 UK / 7.5 US / 24,5 CM)
Anonym
1.7.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla