ASICS

ASICS GEL-PULSE 12 AWL W

Dámská běžecká obuv

(2282000735)

Kód: 2282000735

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS GEL-PULSE 12 AWL W

Dámská běžecká bota Asics GEL-PULSE™ 12 AWL (All Winter Long) nabízí vynikající tlumení a pohodlí. Kromě toho se vyznačuje i vodoodpudivým svrškem, který je skvělý na běhání v chladných a vlhkých podmínkách.

Střih kolem paty a nad horní částí nohy je měkčí, takže se v něm budete cítit lépe a pohodlně. Díky tomu je nejnovější model GEL-PULSE™ 12 nejen pohodlnější, ale i elegantnější.

Tlumení AMPLIFOAM™ v mezipodešvi a tlumicí technologie GEL™ v zadní části boty spolupracují tak, aby bota byla měkčí a lépe tlumila nárazy při každém kroku.

Díky moderním technologiím a vzhledu v botě GEL-PULSE™ 12 AWL zvládnete všechno, co den přinese, a to v pohodlí a se stylem.

  • voděodolný svršek
  • gelové tlumení v kombinaci s mezipodešví Amplifoam maximálně tlumí každý váš krok
  • pohodlný vnitřek boty dobře padne na chodidlo

Specifikace

Kód produktu 2282000735
Kód dodavatele 2282000735
Svršek syntetika
Mezipodešev GEL, AmpliFoam
Podešev guma
Drop 8 mm
Povrch silniční
Použití univerzální
Míra tlumení střední
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ano
Hmotnost 255 g
Technologie ASICS-GEL™, AMPLIFOAM

Použité technologie

ASICS-GEL™

Tlumící systém ASICS-GEL™ zmírňuje nárazové a tlakové síly a současně podporuje zatížené chodidlo, aniž by přitom byl proveden chybný pohyb. Tlumící systém ASICS-GEL™ je tvořen různými komponenty ...

AMPLIFOAM

Tlumení AmpliFoam poskytuje lepší flexibilitu a přirozený pocit z běhu. Zároveň je vysoce odolné a vydrží déle než běžné tlumící materiály.

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 41.5 EU (7.5 UK / 9.5 US / 26 CM)
Martina
28.2.2022
Velikost: 41.5 EU (7.5 UK / 9.5 US / 26 CM)
Vypadají super, ještě nejsou vyzkoušené.
Anonym
22.9.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla