ASICS

ASICS GEL-NIMBUS 22

Pánská běžecká obuv

(2281000941)

Kód: 2281000941

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS GEL-NIMBUS 22

Užijte si pohodlí, které trvá v pánské běžecké botě Asics GEL-NIMBUS™ 22.
Za účelem zlepšení výkonu neutrálních běžců, přichází nová iterace této ikonické běžecké boty s měkkým GEL™ tlumením pod patou a citlivou reakčností, pro utlumení dopadového šoku a přetvoření jeho síly do odrazu.
Vylepšená technologie GEL™ tlumení pod prsty snižuje zatížení na nohu, zatímco FLYTEFOAM™ Propel technologie mezipodešve se stará o lepší přenos energie do každého odrazu. TRUSSTIC™ technologie umístěná pod klenbou noze poskytuje potřebnou stabilitu, snižuje hmotnost boty a navyšuje její životnost.
Svrchní prodyšná mřížka dovoluje pokožce dýchat a nabízí potřebnou podporu i přizpůsobení každému pohybu nohy. GEL-NIMBUS™ 22 byla navržena s ohledem na běžce dlouhých vzdáleností, takže její mezipodešev obsahuje více pěny, která pomáhá ztlumit dopadový šok. Jako bonus je bota vybavena AHAR™ lehkou, avšak odolnou podrážkou, se kterou si budete moci svůj běh vychutnat ještě déle.
Užijte si svůj běh naplno v měkké, pohodlné botě GEL-NIMBUS™ 22 bez ohledu na běžecké zkušenosti.

  • GEL™ technologie tlumení pod prsty i patou
  • FLYTEFOAM™ Propel technologie mezipodešve
  • lehká AHAR™ podrážka
  • Přizpůsobivá EVA vložka

Specifikace

Kód produktu 2281000941
Kód dodavatele 2281000941
Svršek síťovina
Mezipodešev GEL, FLYTEFOAM™
Podešev guma, AHAR
Povrch silniční
Použití objem
Míra tlumení vysoká
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Hmotnost 310 g
Technologie ASICS-GEL™, AHAR®+

Použité technologie

ASICS-GEL™

Tlumící systém ASICS-GEL™ zmírňuje nárazové a tlakové síly a současně podporuje zatížené chodidlo, aniž by přitom byl proveden chybný pohyb. Tlumící systém ASICS-GEL™ je tvořen různými komponenty ...

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) je speciální vysoce odolná guma umístěná na nejvíce namáhaných místech podrážky. Nový AHAR® + je výrazně měkčí. Dodává pocit pohodlí při prvním kontaktu ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: 44.5 EU (9.5 UK / 28,3 CM)
Anonym
12.1.2024
Velikost: 44.5 EU (9.5 UK / 28,3 CM)
Roman
19.1.2022
chceli by sme v nich behat no potrebujeme aby ste objednávali aj vecsie cisla ako 31 velkost dakujeme inac vizeraju byt v pohode
Janka
5.9.2020
Velikost: 44 EU (9 UK / 28 CM)
Běhá se v nich jedna báseň a jsou krásné.
Lukáš
4.9.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla