ASICS

ASICS GEL-FUJITRABUCO 8

Pánská běžecká obuv

(2283000231)

Kód: 2283000231

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS GEL-FUJITRABUCO 8

Okuste pohodlí a odolnost v jedinečné pánské trailové botě Asics GEL-FUJITRABUCO™ 8. Technologie, jimiž je tato bota vybavena, například ASICSGRIP podrážka, noze nabízí potřebnou trakci, kterou oceníte zvláště na nerovném a kluzkém terénu.
Celoplošná mezipodešev pomáhá k hladšímu přechodu mezi fázemi běžeckého kroku a DYNAMIC DUOMAX™ technologie do ní aplikovaná zajišťuje noze dodatečnou dávku stability. Lehká FLYTEFOAM™ technologie pomůže ve vašem úsilí o silný a stabilní odraz.
GEL™ technologie tlumení umístěná pod patou se stará o pohlcení dopadového šoku, díky čemuž šetří klouby. Svrchní díl je potažen pevnou krycí vrstvou, odolnou na oděrky, ke kterým může dojít při styku s kameny či kořeny stromů, a podrážka poskytuje noze dostatečnou trakci na nerovném čí kluzkém povrchu.

  • FLYTEFOAM™ technologie tlumí dopady
  • DUOMAX™ mezipodešev zajišťuje potřebnou stabilitu
  • GEL™ technologie tlumení v zadní části
  • odolná podrážka pro dobrou trakci
  • Rock Plate ochrana prstů
  • reflexní detaily
  • kapsička na tkaničky
  • ochrana před nečistotami

Specifikace

Kód produktu 2283000231
Kód dodavatele 2283000231
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev GEL, FLYTEFOAM™
Podešev guma
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Hmotnost 332 g
Technologie ASICS-GEL™

Použité technologie

ASICS-GEL™

Tlumící systém ASICS-GEL™ zmírňuje nárazové a tlakové síly a současně podporuje zatížené chodidlo, aniž by přitom byl proveden chybný pohyb. Tlumící systém ASICS-GEL™ je tvořen různými komponenty ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 44 EU (9 UK / 28 CM)
JANKA
26.10.2022
Velikost: 43.5 EU (8.5 UK / 27,5 CM)
Rostislav
16.8.2022
Velikost: 42 EU (7.5 UK / 26,5 CM)
Po všech stránkách vynikající obuv. Naprostá spokojenost v lese i na silnici.
Anonym
27.3.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla