ASICS

ASICS GEL-FUJITRABUCO 6

Pánská běžecká obuv

(2283000160)

Kód: 2283000160

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS GEL-FUJITRABUCO 6

Podmaňte si každý terén a převezměte kontrolu nad svým trail během s botou Asics GEL-FUJITRABUCO 6, jenž má trail ve svém DNA. Vyberte si, kde budete běhat bez ohledu na povrch, Trabuco flexibilní drážky s vyšší hustotou v mezipodešvi zajistí noze více stability a poskytnou jí větší kontrolu nad povrchem pod vámi. Gelové tlumení a multifunkční mezipodešev zaručí noze ještě více pohodlí a kontroly kilometr za kilometrem.

  • vyjímatelná stélka
  • reflexní prvky
  • oproti předchozímu modelu již bota disponuje bezešvým svrškem
  • gelové tlumení pro měkký dopad

Specifikace

Kód produktu 2283000160
Kód dodavatele 2283000160
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev SpEVA, GEL
Podešev guma
Drop 7,5 mm
Výška mezipodešve 17,5 mm pata/ 10 mm špička
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Hmotnost 325 g
Technologie ASICS-GEL™, SPEVA®

Použité technologie

ASICS-GEL™

Tlumící systém ASICS-GEL™ zmírňuje nárazové a tlakové síly a současně podporuje zatížené chodidlo, aniž by přitom byl proveden chybný pohyb. Tlumící systém ASICS-GEL™ je tvořen různými komponenty ...

SPEVA®

Materiál mezipodešve SpEVA® je dalším efektivnějším vývojovým stupněm obvykle používaného materiálu ASICS EVA. Tento materiál je tvořen makromolekulami s vlastnostmi pryže, které se po každém kontaktu ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 46 EU (10.5 UK / 29 CM)
Anonym
5.7.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla