ASICS

ASICS FUZEX RUSH W

Dámská běžecká obuv

(2282000331)

Kód: 2282000331

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS FUZEX RUSH W

Asics FUZEX RUSH je bota, která v sobě skrývá ideální kombinaci lehkého designu a pohodlného tlumení. Ideální pro běh skrz ulice města. Unikátní fuzeGEL tlumení bylo vytvořeno spojením dvou revolučních technologií, ASICS GEL tlumení a extra lehké pěny. Výsledkem je lehčí běžecký krok s dostatečnou podporou pro dokonalé pohodlí tvých nohou. Bezešvá mřížka váhu boty ještě sníží, takže svou rychlost nohou budeš moci vytáhnout na maximum kdykoli to bude potřeba. Využij svou hbitost a rychlost kdykoli a kdekoli. Užij si absolutní kontrolu nad svou rychlostí a nad každým krokem díky botě, jenž ti dává pocítit povrch pod tebou. Tato všestranná bota s moderním a stylovým designem poskytne potřebnou podporu tvého aktivního životního stylu. Užij si pohodlí při běhu na krátkou i dlouhou vzdálenost napříč ulicemi.
  • lehká a pohodlná
  • inovované tlumení fuzeGEL
  • bezešvý design
  • nižší drop pro vyšší rychlost
  • podrážka navržena pro lepší odraz s odolnou gumou na kritických bodech

Specifikace

Kód produktu 2282000331
Kód dodavatele 2282000331
Svršek syntetika, textilie, síťovina
Mezipodešev fuzeGEL, Solyte
Podešev guma, AHAR
Drop 8 mm
Povrch silniční
Použití tempo
Míra tlumení střední
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Hmotnost 205 g
Technologie AHAR®+

Použité technologie

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) je speciální vysoce odolná guma umístěná na nejvíce namáhaných místech podrážky. Nový AHAR® + je výrazně měkčí. Dodává pocit pohodlí při prvním kontaktu ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla