ASICS

ASICS FUZEX LYTE 2

Pánská běžecká obuv

(2281000383)

Kód: 2281000383

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS FUZEX LYTE 2

Pánská silniční bota Asics FUZEX LYTE 2 je bota, která v sobě skrývá ideální kombinaci lehkého designu a pohodlného tlumení, a je ještě lehčí alternací boty fuzeX. Tato všestranná bota vám poskytne potřebnou podporu vašeho aktivního životního stylu. Užijte si pohodlí během běhu na krátkou i dlouhou vzdálenost.
Unikátní fuzeGEL tlumení bylo vytvořeno spojením dvou revolučních technologií, ASICS GEL tlumení a extra lehké pěny. Výsledkem je lehčí běžecký krok s dostatečnou podporou pro dokonalé pohodlí vašich nohou. Podrážka je vytvořena tak, aby každý dopad utlumila a transformovala ji do oblasti prstů pro lepší odraz.
Díky menšímu rozdílu prsty-pata budete mít lepší styk s povrchem pod sebou a váš krok tak bude jistější. Využijte svou hbitost a rychlost kdykoli a kdekoli.
Díky Asics vysoce odolné gumě umístěné na podrážce v kritických oblastech, se z Asics FUZEX LYTE 2 stává extra odolná bota.
  • FuzeGEL technologie tlumení poskytuje podporu tvým nohám i při běhu na delší vzdálenost
  • 8mm rozdílu pata-špička, pro lepší kontrolu odrazu i dopadu
  • vložka OrthoLite se stará o pohodlí tvých nohou během běhu

Specifikace

Kód produktu 2281000383
Kód dodavatele 2281000383
Svršek syntetika, textilie, síťovina
Mezipodešev EVA, fuzeGEL
Podešev guma, AHAR
Drop 8 mm
Povrch silniční
Použití tempo
Míra tlumení střední
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Hmotnost 255 g
Technologie ORTHOLITE®, AHAR®+

Použité technologie

ORTHOLITE®

OrthoLite nabízí následující funkce a výhody:  Jedinečná technologie, která zaručí, že vložka udrží více než 95 % své původní tloušťky a během času nebude docházet k jejímu ...

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) je speciální vysoce odolná guma umístěná na nejvíce namáhaných místech podrážky. Nový AHAR® + je výrazně měkčí. Dodává pocit pohodlí při prvním kontaktu ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 44 EU (9 UK / 28 CM)
Pavel
31.7.2021
Velikost: 46 EU (10.5 UK / 29 CM)
lehké a velmi pohodlné
Miroslav
25.6.2021
Po pierwszych kilku użyciach mogę stwierdzić, że obuwie świetnie leży na nodze, ma idealną amortyzację i sprawuje się bardzo dobrze zarówno na asfalcie jak i na bieżni. Buty w sam raz do biegów w okolicach 10-20 km. Polecam.
Anonym
27.2.2019
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla