ASICS

ASICS DYNABLAST 2 W

Dámská běžecká obuv

(136535)

Kód: 136535

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS DYNABLAST 2 W

Bota Asics DYNABLAST™ 2 je navržená pro běžkyně, které vyhledávají pohodlí. Po tréninku se v této citlivě reagující běžecké botě budete cítit jako znovuzrození. S méně překryvy na svršku se nebude vaše chodidlo odírat. Měkká kruhová pletenina pevně obepne chodidlo a navíc je velmi příjemná. Měkké a zároveň dynamické tlumení FF BLAST™ vytváří při běhu "trampolínový" efekt. Snížený drop o výšce 8 mm zvyšuje citlivost chodidla.

  • kruhová pletenina zlepšuje prodyšnost a je pevnou oporou pro chodidlo
  • odlehčená tlumicí technologie
  • výřezy v mezipodešvi zlepšují odraz
  • měkoučká OrthoLite™ X-30 je po nazutí neuvěřitelně pohodlná

Specifikace

Kód produktu 136535
Kód dodavatele 136535
Svršek textilie
Mezipodešev FlyteFoam Blast, Ortholite® a patní EVA část
Podešev guma
Drop 8 mm
Povrch silniční
Použití univerzální
Míra tlumení střední
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Technologie ORTHOLITE®, FLYTEFOAM

Použité technologie

ORTHOLITE®

OrthoLite nabízí následující funkce a výhody:  Jedinečná technologie, která zaručí, že vložka udrží více než 95 % své původní tloušťky a během času nebude docházet k jejímu ...

FLYTEFOAM

Pěna FlyteFoam byla vyvíjena 3 roky a bylo s ní otestováno více než 300 prototypů. Výsledkem je zhruba o 55 % lehčí a o 76 % více tlumenější pěna než jiné EVA materiály. Vlákna v mezipodešvi si ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 40.5 EU (7 UK / 9 US / 25,8 CM)
Anonym
15.12.2023
Velikost: 40 EU (6.5 UK / 8.5 US / 25,3 CM)
Simona
25.3.2023
Velikost: 40 EU (6.5 UK / 8.5 US / 25,3 CM)
Lehké, krásné, super pohodlné. Asics nikdy nezklamal. Sedí i na mojí širokou nohu.
Kristýna
21.10.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla