Alpina

Alpina T 30

Pánská obuv na běžecké lyžování

(8241009414)

Kód: 8241009414

nehodnoceno 0x

3 349 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Alpina

Popis

Alpina T 30

Běžecké boty Alpina T 30 jsou měkké a pohodlné, se snadným zavazováním a neoprenovým překrytím. Sou vhodné především pro hobby lyžaře, kteří ocení komfortní širší střih a výborné technické vlastnosti obuvi. Boty jsou typu Combi, vhodné na klasiku i skate. Výplň Thinsulate udržuje vaše nohy v teple a pohodlí a vy se tak můžete soustředit pouze na jízdu. Boty poskytují silnou podporu a minimalizují pohyb paty uvnitř boty. Elastické lýtkové přizpůsobení poskytuje maximální komfort kolem kotníku.
  • střih Comfort: střih a tvar vnitřní "měkké" části boty zaručuje, že bota optimálně sedí na noze - od úzkého závodního střihu Race po širší pohodlnější střih Comfort. Střední sevření nohy poskytuje střih Dynamic. Všechny tři typy střihu vnitřní boty berou v úvahu vyšší a nižší tvary nohou.
  • opatek TPU: opatek z materiálu TPU poskytuje pevné držení nohy, sevření paty a brání nežádoucím pohybum paty a dobre se prizpusobí ruzným tvarum a velikostem paty.
  • manžeta TPU Combi: Bota COMBI je určena pro klasickou a skate techniku, má podrážku s větší flexí a manžetu, která poskytuje stabilitu a vetší bocní oporu kotníku méne zkušeným lyžařům (dá se přizpůsobit podle individuálních potřeb komfortu.
  • podrážka NNN T3: podrážka vyrobená z TPU s efektivním přenosem sil a měkkčí, pohodlnejší flexí (dobře se na ní chodí)
  • elastická vsadka v lýtkové části: elastická vsadka umožňuje upravit obvod horní části boty a je zárukou maximálního pohodlí a skvěle padnoucích bot nad kotníkem (rázně zlepšuje torzní stabilitu podrážky)
  • anatomicky tvarovaná vložka: díky speciální anatomicky tvarované vložce složené ze tří různých materiálů boty dokonale sedí (materiál a tvar vložky zaručují rovnoměrné rozložení sil)
  • zateplení THINSULATE: tepelná izolace Thinsulate zaručuje nohám ty nejlepší podmínky (ve srovnání s ostatními tepelně- izolačními materiály je Thinsulate dvakrát teplejší) umožňuje noze dýchat a zaručuje vysoký tepelný komfort a naprosté pohodlí i ve velmi chladném a mokrém počasí
  • kryt PVC: materiál PVC je pevný, lehký, měkký, pružný a zároveň vysoce odolný, zatímco neoprén si zachovává dobrou pružnost při různých teplotách a poskytuje tepelnou izolaci a ochranu proti vlhku.

Specifikace

Kód produktu 8241009414
Kód dodavatele 8241009414
Vhodný styl kombi
Schopnosti lyžaře středně pokročilý
Svršek neopren
Podešev NNN T4
Flexe podešve měkká
Kompatibilita NNN T3/4 Auto
Zapínání zip

Hodnocení

0

0 Hodnocení