Alpina Sports

Alpina Sports SPICE

Lyžařská helma

(8743000491)

Kód: 8743000491

nehodnoceno 0x

Popis

Alpina Sports SPICE

Helma Alpina Sports SPICE na freeride. Kombinací technologií IN-MOLD a Hardshell je zabezpečena perfektní ventilace a systémy Run Ergo Snow, Y-Clip a 3D-Fit slouží k pohodlnému a bezpečnému uchycení helmy.
  • Edge Protect - Edge Protect je polykarbonový plát, který je upevněn na okraj helem, které jsou vyrobeny IN-MOLD technologií. Toto je klíčový doplňující ochranný prvek při bočním nárazu, který však také chrání helmu proti poškození při každodenním užívání.
  • Airstream Control - Proud vzduchu je snadno regulovaný otevíráním či zavíráním ventilačních průchodů dokonce i v lyžařských rukavicích.
  • Run System Ergo Snow - Vyvinutá verze upínacího systému Run. Stahovací kolečko je svým tvarem a komponenty uzpůsobeno k velmi snandému ovládání. Lze jej snadno uchopit a velmi snadno s ním lze manipulovat.
  • 3D Fit - Jedná se o technologii, díky které si lyžař může nastavit upíníací systém Run do výšky podle velikosti své hlavy. Tenký pásek, jež je instalovaný uvnitř helmy u krku, lze nastavit až do pěti poloh, tak aby upínací systém Run byl výš či níže na krku.
  • Changeable Interior - Všichni kdo lyžují, se také potí, zvláště na hlavě. Proto mají helmy Alpina vyměnitelnou vnitřní vrstvu. Je snadno vyjmutelná, omyvatelná ve vlažné mýdlové vodě a poté, co uschne, může být bezprostředně vložena opět do helmy.
  • Removable Earpads - Některé helmy Alpina mají odnímatelné kryty uší. V teplých a slunečných podmínkách, může uživatel kryty vyjmout s tím, že nedochází ke snížení ochranné funkce helmy. Při změně podmínek lze jednoduše kryty opět nasadit.
  • Neckwarmer - Helma s technologií neckwarmer přináší uživateli obrovský komfort v oblasti pod helmou na krku. Systém Run je umístěn do měkkého flísového materiálu, čímže je zajištěno teplo a velké pohodlí v oblasti krční páteře.

Specifikace

Kód produktu 8743000491
Kód dodavatele 8743000491
Konstrukce IN-MOLD a HARD-SHELL
Větrací otvory ano (aktivní ventilace)
Vnitřní vložka ano, (odnímatelná, pratelná)
Odnímatelné uši ano
Použití pro chránič brady ne
Nastavitelná velikost ano

Hodnocení

0

0 Hodnocení