Alpina Sports

Alpina Sports GRAP JR

Dětská lyžařská helma

(8742008386)

Kód: 8742008386

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
1 999 Kč   Ušetříte: 1 200 Kč (60 %)

799 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Alpina Sports

Podobné produkty

Popis

Alpina Sports GRAP JR

Grap JR je oblíbená dětská helma značky Alpina, která zaujme nejen osobitým designem, ale především kombinací špičkových technologií. Helma je vytvořena IN-MOLD technologií a vybavena manuální vnější ventilací. Chrániče uší se dají za přívětivých podmínek sundat. Vnitřní měkká část helmy lze jednoduše vyjmout a v případě potřeby vyčistit. Uchycení a snadné nastavení velikosti pomocí Run Systém.

  • IN-MOLD technologie je název pro proces, kterým je vyráběna vnitřní ochranná část helmy. Speciální pěna je pod velkým tlakem a horkem aplikovaná na vrchní část helmy. Tato spolehlivá vazba vytváří extrémně pevnou strukturu s nízkou váhou. IN-MOLD technologií vyráběné helmy ochrání lépe, než helmy, které by byly pouze lepené.
  • odnímatelná vnitřní část
  • uchycení a snadné nastavení velikosti pomocí Run Systém. Ačkoliv je tento systém vyvinut již Alpinou delší dobu, dochází jeho neustálému vývoji. Speciálním kruhovým regulátorem je zabezpečeno dokonalé přizpůsobení upevnění helmy. Ovládání je možné i se sjezdovými rukavicemi.
  • Airstream Control. Další z typů regulace vzduchu. Ventilační otvory mohou být otevřeny či zavřeny posuvným mechanismem, který je velmi jednoduše ovladatelný i v lyžařských rukavicích.

Specifikace

Kód produktu 8742008386
Kód dodavatele 8742008386
Konstrukce IN-MOLD
Nastavitelná velikost ano

Hodnocení

0

0 Hodnocení