Alpina Sports

Alpina Sports CHEOS

Lyžařská helma

(8743000406)

Kód: 8743000406

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
4 999 Kč   Ušetříte: 4 901 Kč (98 %)

98 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Alpina Sports

Popis

Alpina Sports CHEOS

Cheos patří mezi top modely sjezdařských helem Alpina. Je vyrobena kombinací technologií IN-MOLD a Hardshell, kraje helmy jsou chráněny Edge Protectorem. Vnější ventilaci je možné ovládat i se sjezdařskými rukavicemi. Chrániče uší se dají za přívětivých podmínek sundat. Vnitřní měkká část helmy lze jednoduše vyjmout a v případě potřeby vyčistit. Uchycení helmy je pomocí Run System Ergo Snow.

  • Hybrid Tech - je proces, kterým je spojena vrchní a vnitřní strana helmy
  • odnímatelná vnitřní část
  • odnímatelné kryty uší
  • Rung Ergo Snow - Vyvinutá verze upínacího systému Run. Stahovací kolečko je svým tvarem a komponenty uzpůsobeno k velmi snandému ovládání. Lze jej snadno uchopit a velmi snadno s ním lze manipulovat.
  • Airstream Control - Proud vzduchu je snadno regulovaný otevíráním či zavíráním ventilačních průchodů.
  • Interior Changable - Všichni kdo lyžují, se také potí, zvláště na hlavě. Proto mají helmy Alpina vyměnitelnou vnitřní vrstvu. Je snadno vyjmutelná, omyvatelná ve vlažné mýdlové vodě a poté, co uschne, může být bezprostředně vložena opět do helmy.
  • IN-MOLD technologie je název pro proces, kterým je vyráběna vnitřní ochranná část helmy. Speciální pěna je pod velkým tlakem a horkem aplikovaná na vrchní část helmy. Tato spolehlivá vazba vytváří extrémně pevnou strukturu s nízkou váhou. IN-MOLD technologií vyráběné helmy ochrání lépe, než helmy, které by byly pouze lepené.

Specifikace

Kód produktu 8743000406
Kód dodavatele 8743000406
Použití pro chránič brady ne
Nastavitelná velikost ano
Hmotnost 530 g

Hodnocení

0

0 Hodnocení