Alpina Sports

Alpina Sports CARAT

Dětská lyžařská helma

(8742008393)

Kód: 8742008393

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
2 099 Kč   Ušetříte: 2 001 Kč (95 %)

98 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Alpina Sports

Popis

Alpina Sports CARAT

Lehká dětská lyžařská helma Alpina CARAT s IN-MOLD technologií s přizpůsobivými chrániči uší. Vnitřní měkká část helmy lze jednoduše vyjmout a v případě potřeby vyčistit. Uchycení a snadné nastavení velikosti pomocí Run Systém.

  • IN-MOLD technologie je název pro proces, kterým je vyráběna vnitřní ochranná část helmy. Speciální pěna je pod velkým tlakem a horkem aplikovaná na vrchní část helmy. Tato spolehlivá vazba vytváří extrémně pevnou strukturu s nízkou váhou. IN-MOLD technologií vyráběné helmy ochrání lépe, než helmy, které by byly pouze lepené.
  • odnímatelná vnitřní část
  • uchycení a snadné nastavení velikosti pomocí Run Systém
  • Run System - Ačkoliv je tento systém vyvinut již Alpinou delší dobu, dochází jeho neustálému vývoji. Speciálním kruhovým regulátorem je zabezpečeno dokonalé přizpůsobení upevnění helmy. Ovládání je možné i se sjezdovými rukavicemi.
  • Venting System - Vzduchové ventily, které jsou umístěny na správných místech, zabrání nahromadění tepla a zajistí příjemné ochlazení.
  • Interior Changable - Všichni kdo lyžují, se také potí, zvláště na hlavě. Proto mají helmy Alpina vyměnitelnou vnitřní vrstvu. Je snadno vyjmutelná, omyvatelná ve vlažné mýdlové vodě a poté, co uschne, může být bezprostředně vložena opět do helmy.

Specifikace

Kód produktu 8742008393
Kód dodavatele 8742008393
Konstrukce IN-MOLD
Vnitřní vložka ano
Použití pro chránič brady ne
Nastavitelná velikost ano
Obal ne

Hodnocení

0

0 Hodnocení