Alpina Sports

Alpina Sports CARAT LX

Lyžařská helma

(8742008428)

Kód: 8742008428

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
1 990 Kč   Ušetříte: 991 Kč (49 %)

999 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Alpina Sports

Podobné produkty

Popis

Alpina Sports CARAT LX

Helma Alpina CARAT LX je nový přírůstek do rodiny Carat pro sezónu 2016/17. Tvrzené krytky uší garantují perfektní ochranu bez snížení propustnosti zvuku. Tato zářivá helma je “Made in Germany”, poskytuje veškerou ochranu, kterou děti potřebují.
  • IN-MOLD technologie je název pro proces, kterým je vyráběna vnitřní ochranná část helmy. Speciální pěna je pod velkým tlakem a horkem aplikovaná na vrchní část helmy. Tato spolehlivá vazba vytváří extrémně pevnou strukturu s nízkou váhou.
  • Venting System - Vzduchové ventily, které jsou umístěny na správných místech, zabrání nahromadění tepla a zajistí příjemné ochlazení.
  • Run System - Ačkoliv je tento systém vyvinut již Alpinou delší dobu, dochází jeho neustálému vývoji. Speciálním kruhovým regulátorem je zabezpečeno dokonalé přizpůsobení upevnění helmy. Ovládání je možné i se sjezdovými rukavicemi.
  • Interior Changable - Všichni kdo lyžují, se také potí, zvláště na hlavě. Proto mají helmy Alpina vyměnitelnou vnitřní vrstvu. Je snadno vyjmutelná, omyvatelná ve vlažné mýdlové vodě a poté, co uschne, může být bezprostředně vložena opět do helmy.
  • Neckwarmer - Helma s technologií neckwarmer přináší uživateli obrovský komfort v oblasti pod helmou na krku. Systém Run je umístěn do měkkého flísového materiálu, čímž je zajištěno teplo a velké pohodlí v oblasti krční páteře.

Specifikace

Kód produktu 8742008428
Kód dodavatele 8742008428
Konstrukce IN-MOLD
Nastavitelná velikost ano

Hodnocení

0

0 Hodnocení