adidas

adidas X TANGO 18.3 TF

Pánské turfy

(2136014831)

Kód: 2136014831

nehodnoceno 0x

Popis

adidas X TANGO 18.3 TF

Tyto kopačky adidas X TANGO 18.3 TF pro umělé povrchy byly vytvořené s ohledem na rychlost. Není na nich nic navíc. Nízká přiléhavá konstrukce optimálně fixuje nohu. Svršek je vyrobený z pružné síťoviny, takže je lehký a pohodlný. Odpružení po celé délce obuvi pohlcuje nárazy. Podešev je perforovaná, čímž se hmotnost obuvi ještě snížila.

  • lehká perforovaná gumová podešev
  • mezipodešev z EVA po celé délce

Specifikace

Kód produktu 2136014831
Kód dodavatele 2136014831
Svršek síťovina
Podešev TF - optimální záběr na umělém povrchu
Technologie TRAXION TF
Kolekce adidas X 18

Použité technologie

TRAXION TF

Měkká gumová podešev s velkým počtem nízkých gripů, které zajišťují tlumení, pohodlí i záběr na víceúčelových hřištích s umělými povrchy starších typů. Hra na tomto typu povrchu nevyžaduje hluboké ...

Kolekce

adidas X 18

Nová generace kopaček adidas z kolekce X se vrátila ve velkém stylu. Lehký design ti pomůže vyvinout maximální rychlost a zajistí skvělou akceleraci.

 

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla