adidas

adidas X GHOSTED.3 IN

Pánské sálovky

(107011)

Kód: 107011

nehodnoceno 0x

Popis

adidas X GHOSTED.3 IN

Vyzkoušejte pánské sálovky adidas X GHOSTED.3 IN a objevte novou úroveň rychlosti. Tyto lehké pánské sálovky adidas vám umožní dosáhnout maximálního zrychlení. Přiléhavý svršek ze síťoviny je pohodlný a doplňuje jej mezipodešev z EVA. Podešev je navržená pro maximální přilnavost na sálovém povrchu.

  • šněrování na tkaničky
  • lehký svršek ze síťoviny
  • mezipodešev z EVA
  • gumová podešev navržená pro sálové povrchy

Specifikace

Kód produktu 107011
Kód dodavatele 107011
Svršek syntetika, síťovina
Podešev IN - optimální záběr a zrychlení v hale
Kolekce adidas X

Kolekce

adidas X

Nová generace kopaček adidas z kolekce X se vrátila ve velkém stylu. Lehký design ti pomůže vyvinout maximální rychlost a zajistí skvělou akceleraci.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla