adidas

adidas STABIL X

Pánská sálová obuv

(2141008853)

Kód: 2141008853

nehodnoceno 0x

Podobné produkty

Popis

adidas STABIL X

Buďte připraven na cokoli. Tato házenkářská obuv adidas STABIL X vám umožní dosáhnout dynamické hry. Prodyšná vnitřní ponožka pohodlně zpevní nohu a výztuha obuvi umožní nastavit si utažení střední části nohy pomocí šněrování. Aktivní odpružení poskytne návratnost energie a podpoří vaší hru.

  • systém vnitřních pružných výztuh provázaný se šněrováním zpevní chodidlo tak, jak potřebujete
  • přiléhavá konstrukce příjemně obepne nohu
  • aktivní odpružení Boost: čím více energie vydáte, tím více jí dostanete zpět
  • zpevnění z TPU je lehké a zaručí vám odolnost vůči poškození
  • přilnavá gumová podešev Top Grip nabídne vynikající kontakt se všemi sálovými povrchy

Specifikace

Kód produktu 2141008853
Kód dodavatele 2141008853
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev BOOST™
Podešev guma, Top Grip
Technologie BOOST™

Použité technologie

BOOST™

Tisíce unikátních kapslí vytváří nejměkčí a nejspolehlivější tlumení, které adidas kdy vytvořil. BOOST™ kombinuje pohodlí, charakteristické pro měkké mezipodešve, s jistým vedením nášlapu, který ...

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 42 2/3 EU (9 US / 270 JPN)
Anonym
14.7.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla