adidas

adidas REAL TRG JSY

Fotbalové tričko

(1495000263)

Kód: 1495000263

nehodnoceno 0x

Popis

adidas REAL TRG JSY

Fotbalové tričko adidas REAL TRG JSY oblíbeného španělského fotbalového týmu Real Madrid. Triko má krátký rukáv a na přední straně je malé logo klubu. Na zadní  straně je logo značky adidas. CLIMACOOL® technologie zajišťuje vedení tepla a vlhkosti přes ventilaci. Prezentuj svůj oblíbený tým.
  • technologie CLIMACOOL® reguluje tělesnou teplotu
  • vhodné pro fanoušky Real Madrid

Specifikace

Kód produktu 1495000263
Kód dodavatele 1495000263
Materiál 100% polyester
Technologie CLIMACOOL®
Kolekce Real Madrid CF

Použité technologie

CLIMACOOL®

CLIMACOOL® je navržen tak, aby reguloval tělesnou teplotu sportovce lépe než kterýkoliv jiný samostatný nebo konkurenční materiál. Díky kombinaci materiálů regulujících horko a vlhko, větracích ...

Kolekce

Real Madrid CF

V této kolekci naleznete vše, co správný fanoušek Realu Madrid potřebuje. Bundy, mikiny, dresy, trika, kšiltovky a další doplňky, které vyjadřují přízeň k tomuto týmu. Klub byl založen v roce 1895 pod názvem Football Sky, který hrál každé nědělní ráno v Moncloe. V roce 1920 se název klubu změnil se svolením krále na Real Madrid Club de Fútbol. Real ve své bohaté historii vyhrál 32x ligový titul, 19x španělský pohár, 11x Ligu Mistrů (dříve PMEZ). Organizací FIFA byl Real vyhlášen nejlepším fotbalovým klubem 20.století. Legendy, které můžete znát ve spojitosti s tímto velkoklubem: Santiago Bernabéu, Alfredo Di Stéfano, Ferenc Puskás, Fernando Hierro, Raúl, Zinedine Zidane, David Beckham, Iker Casillas či Cristiano Ronaldo.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Potisk oblečení

V případě zájmu o potisk nás kontaktujte na obchod@sportisimopro.cz

Více informací naleznete zde.