adidas

adidas REAL MADRID HOME

Pánský fotbalový dres

(1495000289)

Kód: 1495000289

nehodnoceno 0x

Popis

adidas REAL MADRID HOME

Dres adidas REAL MADRID HOME je určený pro fanoušky. Elegantní domácí dres ve slavné bílé barvě a vzdává poctu stylově jednoduchým dresům Realu Madrid posledních deseti let. Dres je pouze o několik odstínů tmavší, než originál. Dres je vyrobený z měkké tkaniny, která odvádí pot od těla. Oproti originálnímu dresu má mírně volnější střih.

  • tkanina Climalite odvádí pot od těla a udrží tě tak v suchu za všech okolností
  • dres je streetovou verzí originálu, který nosí hráči při zápasech
  • v ramenou a v oblasti trupu je širší
  • oproti originálnímu dresu má mírně volnější střih
  • vyšívaný znak Realu Madrid
  • dres je vyrobený z recyklovaného polyesteru, který pomáhá chránit zdroje a snižovat emise

Specifikace

Kód produktu 1495000289
Kód dodavatele 1495000289
Materiál 100 % polyester (recyklovaný)
Technologie CLIMALITE®
Kolekce Real Madrid CF

Použité technologie

CLIMALITE®

CLIMALITE® je materiál pro optimální regulaci vlhkosti. Skládá se ze 100% syntetických funkčních vláken. Cílem je vázat tekutinu, kterou tělo vylučuje v podobě potu, co nejrychleji v textilu a odvádět ...

Kolekce

Real Madrid CF

V této kolekci naleznete vše, co správný fanoušek Realu Madrid potřebuje. Bundy, mikiny, dresy, trika, kšiltovky a další doplňky, které vyjadřují přízeň k tomuto týmu. Klub byl založen v roce 1895 pod názvem Football Sky, který hrál každé nědělní ráno v Moncloe. V roce 1920 se název klubu změnil se svolením krále na Real Madrid Club de Fútbol. Real ve své bohaté historii vyhrál 32x ligový titul, 19x španělský pohár, 11x Ligu Mistrů (dříve PMEZ). Organizací FIFA byl Real vyhlášen nejlepším fotbalovým klubem 20.století. Legendy, které můžete znát ve spojitosti s tímto velkoklubem: Santiago Bernabéu, Alfredo Di Stéfano, Ferenc Puskás, Fernando Hierro, Raúl, Zinedine Zidane, David Beckham, Iker Casillas či Cristiano Ronaldo.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Je to super dres
Matúš
5.5.2019
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Potisk oblečení

V případě zájmu o potisk nás kontaktujte na obchod@sportisimopro.cz

Více informací naleznete zde.