adidas

adidas QUESTAR RISE

Pánská volnočasová obuv

(2202049575)

Kód: 2202049575

nehodnoceno 0x

Popis

adidas QUESTAR RISE

Tyto pánské stylové boty adidas QUESTAR RISE se nechali inspirovat běžeckými modely. Mají odolný a zajímavý vzhled a zajistí vám dostatek pohodlí ke zvládnutí každého městského dobrodružství. Měkoučké odpružení a přirozeně padnoucí střih se postará o maximální pohodlí.
  • šněrování na tkaničky
  • kombinovaná podešev a mezipodešev s odpružením Cloudfoam
  • prodyšný úpletový svršek
  • přiléhavá konstrukce přirozeně obepne nohu
  • pohodlí a výkon stélky OrthoLite® Float

Specifikace

Kód produktu 2202049575
Kód dodavatele 2202049575
Svršek textilie
Mezipodešev CLOUDFOAM
Podešev guma
Technologie ORTHOLITE®, CLOUDFOAM

Použité technologie

ORTHOLITE®

ORTHOLITE® vložka se díky své unikátní struktuře vyznačuje vysokou schopností absorpce nárazů a umožňuje vzduchu proniknout do této struktury. Díky tomu je pot odváděn mnohem lépe a vložka schne ...

CLOUDFOAM

CLOUDFOAM je velmi měkká pěna umístěná v mezipodešvi, která zaručuje maximální pohodlí při běhu nebo chůzi. Má velmi dobré tlumící vlastnosti, které se projeví zejména na tvrdém povrchu. Obuv s ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Florin
27.2.2019
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla