adidas

adidas PREDATOR FREAK .3 IN

Pánské sálovky

(114544)

Kód: 114544

nehodnoceno 0x

Popis

adidas PREDATOR FREAK .3 IN

Nenechte se ničím omezovat. Nedejte soupeřům šanci. Na hřišti máte vše pod kontrolou. Sálovky Predator Freak vám umožní ukázat, co ve vásje. Pánské sálovky adidas PREDATOR FREAK .3 IN mají středně vysokou konstrukci, která vám zpevní kotník. Měkký textilní svršek má přední část na šněrování s 3D vytištěnou kontaktní zónou Demonscale, která vám pomůže mít míč pod kontrolou.

  • šněrování na tkaničky
  • textilní svršek s povrchovou úpravou
  • kontaktní zóna Demonscale s 3D potiskem
  • gumová podešev navržená pro sálové povrchy

Specifikace

Kód produktu 114544
Kód dodavatele 114544
Svršek textilní, Demonscale s 3D potiskem
Podešev IT - nebarvící guma
Technologie NON-MARKING, TRAXION IN
Kolekce adidas Predator

Použité technologie

NON-MARKING

Označení obuvi NON-MARKING znamená, že daná bota nedělá "černé čáry". Tedy podešev nezanechávající žádné šmouhy. adidas podrážky s touto technologií jsou vyrobené ze speciálních materiálů adidas, ...

TRAXION IN

Nebarvící gumová podešev pro použití na sálovém povrchu, který je charakteristický svým rovným a hladkým profilem. Má vysokou přilnavost, ohebnost a odolnost. V designu podešve sálovek jsou pro ...

Kolekce

adidas Predator

Kolekce Predator je navržena pro maximální ovladatelnost a kontrolu nad míčem. Díky nejnovějším technologiím dostanete hru pod Vaší kontrolu.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla