adidas

adidas PREDATOR 18.3 FG

Pánské kopačky

(2134045466)

Kód: 2134045466

nehodnoceno 0x

Popis

adidas PREDATOR 18.3 FG

Tyto kopačky adidas PREDATOR 18.3 FG pro pevný povrch vám pomohou ovládnout hřiště. Zpevňující úpletový svršek anatomicky přilne k patě a zaručí, že kopačky budou bezpečně sedět. Přiléhavý límec nebude tlačit a optimálně stabilizuje kotník. Přilnavá texturovaná povrchová úprava zaručí, že budeš mít míč stále pod kontrolou.

  • šněrování na tkaničky
  • přiléhavý svršek Primemesh s přilnavou texturou
  • podešev pro pevné povrchy, hybridní hroty kolíků
  • anatomicky tvarovaná patka

Specifikace

Kód produktu 2134045466
Kód dodavatele 2134045466
Svršek textilie, syntetika
Podešev FG - optimální záběr a zrychlení na pevném přírodním trávníku
Technologie TRAXION FG
Kolekce adidas Energy Mode

Použité technologie

TRAXION FG

Vynikající akcelerace a záběr díky lehké konstrukci a specifickému tvaru kolíků na jakémkoliv suchém a pevném přírodním travnatém povrchu. Nový design podešve pro optimální rozložení tlaku na ...

Kolekce

adidas Energy Mode

Kolekce adidas Energy Mode je navržena speciálně pro Mistrovství světa v Rusku v roce 2018. Budou v nich nastupovat ti nejlepší hráči. V této kolekci je ověřená kvalita v podobě kopaček X, NEMEZIZ, COPA a PREDATOR, avšak již s novým designem a novými technologiemi. V kopačkách NEMEZIZ se představí například Roberto Firmino a také největší hvězda Lionel Messi. Na PREDATORY budou sázet hvězdy v čele s Paulem Pogbou či Mesutem Özilem. V kopačkách X se představí nová naděje světové kopané Gabriel Jesus. 

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 42 EU (8.5 US / 265 JPN)
Anonym
31.5.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla