adidas

adidas NEMEZIZ TANGO 18.4 TF J

Dětské turfy

(2137008132)

Kód: 2137008132

nehodnoceno 0x

Popis

adidas NEMEZIZ TANGO 18.4 TF J

Tyto kopačky adidas NEMEZIZ TANGO 18.4 TF J jsou navržené pro kreativní hráče, kteří jsou lídři svého mužstva. Přiléhavý svršek skvěle padne a optimálně zpevní nohu. Přilnavá gumová podešev je stabilní, takže explozivní změny směru nebudou na trávníku problém. Svršek Agility Touch Skin se perfektně přizpůsobí noze ihned po nazutí, takže není nutné kopačky nejprve prošlápnout. Gumová podešev je navržená speciálně pro zrychlení na umělém trávníku (krátké syntetické vlákno).

  • z kolekce Lionela Messiho
  • skvěle padnou
  • čistý design

Specifikace

Kód produktu 2137008132
Kód dodavatele 2137008132
Svršek syntetika
Podešev TF - optimální záběr na umělém povrchu
Kolekce adidas MESSI, adidas NEMEZIZ

Kolekce

adidas MESSI

Hraj a vyhraj s fotbalovým oblečením a kopačkami adidas MESSI. Kolekce oblečení a kopaček je navržena ve spolupráci s nejlepším fotbalovým hráčem všech dob – Leem Messim. Kopačky mají speciální konstrukci messiFRAME a podešev messiGAMBETRAX, které umožňují nezlomně výbušnou rychlost a maximální trakci. Předurčeny k vítězství.

adidas NEMEZIZ

Rozpoutejte rychlost a měňte hru s novou kolekcí NEMEZIZ. Ukažte svou zničující hbitost a rozdrťte své protihráče. Představitelem této kolekce je jeden z nejlepších hráčů planety Lionel Messi.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla