adidas

adidas NEMEZIZ TANGO 17.4 IN

Pánská fotbalová obuv

(2136014804)

Kód: 2136014804

nehodnoceno 0x

Popis

adidas NEMEZIZ TANGO 17.4 IN

Zaskočte své soupeře nečekanou hbitostí a rychlostí. adidas NEMEZIZ TANGO 17.4 si podmaňuje soupeře svou nepředvídatelností. Díky přizpůsobivému svršku vám tyto kopačky nabízí možnost přesného ovládání míče. Obuv je navržena pro sálové povrchy.

  • navrženo pro explosivní a nepředvídatelný pohyb

Specifikace

Kód produktu 2136014804
Kód dodavatele 2136014804
Svršek syntetika
Podešev IN - optimální záběr a zrychlení v hale
Povrch hala
Kolekce adidas NEMEZIZ

Kolekce

adidas NEMEZIZ

Rozpoutejte rychlost a měňte hru s novou kolekcí NEMEZIZ. Ukažte svou zničující hbitost a rozdrťte své protihráče. Představitelem této kolekce je jeden z nejlepších hráčů planety Lionel Messi.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla