adidas

adidas NEMEZIZ MESSI TANGO 17.3 TF J

Chlapecké turfy

(2137008121)

Kód: 2137008121

nehodnoceno 0x

Popis

adidas NEMEZIZ MESSI TANGO 17.3 TF J

Obránci nebudou mít šanci. Brankáři budou bezmocní. Ať už v kleci nebo na hřišti, adidas NEMEZIZ MESSI TANGO 17.3 TF J se soupeřům dostanou pod kůži. Ničím neomezená hbitost. Moment překvapení. Kreativita. Tyto juniorské kopačky se pyšní inovativním svrškem, který se inspiroval sportpáskami. Samozřejmě nechybí podešev speciálně navržená pro dosažení explozivní akcelerace na trávníku.

  • přímý kontakt s míčem a cit v noze díky odolnému textilnímu svršku
  • boční zpevnění 360 Torsion Tape se inspiruje sportovním tejpováním
  • límec Dual Lock Collar pro bezpečné uchycení a stabilitu kotníku

Specifikace

Kód produktu 2137008121
Kód dodavatele 2137008121
Svršek textilie, syntetika
Podešev TF - optimální záběr na umělém povrchu
Technologie TRAXION TF
Kolekce adidas MESSI

Použité technologie

TRAXION TF

Měkká gumová podešev s velkým počtem nízkých gripů, které zajišťují tlumení, pohodlí i záběr na víceúčelových hřištích s umělými povrchy starších typů. Hra na tomto typu povrchu nevyžaduje hluboké ...

Kolekce

adidas MESSI

Hraj a vyhraj s fotbalovým oblečením a kopačkami adidas MESSI. Kolekce oblečení a kopaček je navržena ve spolupráci s nejlepším fotbalovým hráčem všech dob – Leem Messim. Kopačky mají speciální konstrukci messiFRAME a podešev messiGAMBETRAX, které umožňují nezlomně výbušnou rychlost a maximální trakci. Předurčeny k vítězství.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla