adidas

adidas NEMEZIZ MESSI 19.4 IN J

Dětské sálovky

(2144011646)

Kód: 2144011646

nehodnoceno 0x

Popis

adidas NEMEZIZ MESSI 19.4 IN J

Zaskočte své soupeře nečekanou hbitostí a rychlostí v těchto juniorských sálovkách adidas NEMEZIZ MESSI 19.4 IN J. Nemeziz si podmaňuje soupeře svou nepředvídatelností. Měkký syntetický svršek nabízí maximální pohodlí a flexibilní jazyk jedinečné uchycení chodidla. Pryžová podešev je určena pro prudké zrychlení v hale. Zažijte fotbalový zápas v těchto exkluzivních kopačkách a nechte se inspirovat takovou fotbalovou ikonou, jakou je Lionel Messi.

  • měkký syntetický svršek
  • nebarvící podrážka
  • design Messi

Specifikace

Kód produktu 2144011646
Kód dodavatele 2144011646
Svršek syntetika
Podešev IN - optimální záběr a zrychlení v hale
Technologie TRAXION IN
Kolekce adidas MESSI, adidas NEMEZIZ

Použité technologie

TRAXION IN

Nebarvící gumová podešev pro použití na sálovém povrchu, který je charakteristický svým rovným a hladkým profilem. Má vysokou přilnavost, ohebnost a odolnost. V designu podešve sálovek jsou pro ...

Kolekce

adidas MESSI

Hraj a vyhraj s fotbalovým oblečením a kopačkami adidas MESSI. Kolekce oblečení a kopaček je navržena ve spolupráci s nejlepším fotbalovým hráčem všech dob – Leem Messim. Kopačky mají speciální konstrukci messiFRAME a podešev messiGAMBETRAX, které umožňují nezlomně výbušnou rychlost a maximální trakci. Předurčeny k vítězství.

adidas NEMEZIZ

Rozpoutejte rychlost a měňte hru s novou kolekcí NEMEZIZ. Ukažte svou zničující hbitost a rozdrťte své protihráče. Představitelem této kolekce je jeden z nejlepších hráčů planety Lionel Messi.

Hodnocení

0

0 Hodnocení