adidas

adidas MUFC H JSY

Pánské tričko

(1495000258)

Kód: 1495000258

nehodnoceno 0x

Popis

adidas MUFC H JSY

Tričko adidas MUFC H JSY s motivem slavného anglického fotbalového klubu. Technologie CLIMACOOL® zajišťuje vedení tepla a vlhkosti ventilací. Opatřeno je též logem klubu Manchester United. Fanděte už jen v tomto vkusném modelu.
  • technologie CLIMACOOL® reguluje tělesnou teplotu
  • vhodné pro fanoušky Manchester United

Specifikace

Kód produktu 1495000258
Kód dodavatele 1495000258
Materiál 100% polyester
Technologie CLIMACOOL®
Kolekce Manchester United FC

Použité technologie

CLIMACOOL®

CLIMACOOL® je navržen tak, aby reguloval tělesnou teplotu sportovce lépe než kterýkoliv jiný samostatný nebo konkurenční materiál. Díky kombinaci materiálů regulujících horko a vlhko, větracích ...

Kolekce

Manchester United FC

V této kolekci naleznete vše, co správný fanoušek Manchesteru United potřebuje. Bundy, mikiny, dresy, trika, kšiltovky a další doplňky, které vyjadřují přízeň k tomuto týmu. Klub byl založen v roce 1878 pod názvem Newton Heath LYR F.C. a v roce 1902 byl klub přejmenován na Manchester United. United jsou jedním z největších a nejvíce podporovaných klubů v Anglii, který v devadesátých letech pod vedením Sira Alexa Fergusona naprosto dominoval anglické lize. Mezi ikony klubu patří hráči George Best, Sir Bobby Charlton, Eric Cantona, David Beckam, Ryan Giggs či Wayne Rooney. Legendárními manažery klubu byli Matt Busby a Sir Alex Ferguson.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Potisk oblečení

V případě zájmu o potisk nás kontaktujte na obchod@sportisimopro.cz

Více informací naleznete zde.