adidas

adidas MESSI 16.4 TF J

Dětské turfy

(2137008084)

Kód: 2137008084

nehodnoceno 0x

Popis

adidas MESSI 16.4 TF J

Dětské turfy adidas MESSI 16.4 TF J nesou jméno jednoho z nejlepších fotbalistů planety - Lionela Messiho. Tyto kopačky jsou ideální variantou pro rekreační hru a nenáročné hráče fotbalu. Syntetický svršek se vyznačuje jednoduchou údržbou. Podešev TF zajišťuje lepší trakci na umělém povrchu.
  • lehký svršek
  • velmi jednoduchá údržba
  • využití na umělém povrchu

Specifikace

Kód produktu 2137008084
Kód dodavatele 2137008084
Svršek syntetika
Podešev TF - optimální záběr na umělém povrchu
Technologie TRAXION TF
Kolekce adidas MESSI, Speed of Light

Použité technologie

TRAXION TF

Měkká gumová podešev s velkým počtem nízkých gripů, které zajišťují tlumení, pohodlí i záběr na víceúčelových hřištích s umělými povrchy starších typů. Hra na tomto typu povrchu nevyžaduje hluboké ...

Kolekce

adidas MESSI

Hraj a vyhraj s fotbalovým oblečením a kopačkami adidas MESSI. Kolekce oblečení a kopaček je navržena ve spolupráci s nejlepším fotbalovým hráčem všech dob – Leem Messim. Kopačky mají speciální konstrukci messiFRAME a podešev messiGAMBETRAX, které umožňují nezlomně výbušnou rychlost a maximální trakci. Předurčeny k vítězství.

Speed of Light

Nová řada kopaček adidas Speed of Light inspiruje hráče k vítězství. Hrají v nich například hráči Lionel Messi (Messi), Luis Suárez (X) a Paul Pogba (ACE). Barevné, lehké kopačky byly navržené tak, že ztělesňují soustředění a touhu, se kterou se fotbalisté snaží porazit soupeře, dosáhnout úspěchu, skončit na prvním místě a získat tolik toužené trofeje. Zařaďte se mezi vítěze i Vy!

Hodnocení

0

0 Hodnocení