adidas

adidas MANCHESTER UNITED FC WOV SHO

Fotbalové šortky

(1495000282)

Kód: 1495000282

nehodnoceno 0x

Popis

adidas MANCHESTER UNITED FC WOV SHO

Pánské fotbalové šortky adidas MANCHESTER UNITED FC WOV SHO jsou navrženy s ohledem na vaše pohodlí. Jsou vyrobeny z prodyšné, rychleschnoucí látky, takže se budete cítit stále komfortně. Jsou designově ve stylu Manchestru United.

  • robustní, lehká tkanina
  • materiál climacool
  • zipové kapsy
  • elastický pas se stahovací šňůrkou
  • ventilační vložky ze síťoviny
  • odznak Manchester United

Specifikace

Kód produktu 1495000282
Kód dodavatele 1495000282
Materiál 100 % polyester
Technologie CLIMACOOL®
Kolekce Manchester United FC

Použité technologie

CLIMACOOL®

CLIMACOOL® je navržen tak, aby reguloval tělesnou teplotu sportovce lépe než kterýkoliv jiný samostatný nebo konkurenční materiál. Díky kombinaci materiálů regulujících horko a vlhko, větracích ...

Kolekce

Manchester United FC

V této kolekci naleznete vše, co správný fanoušek Manchesteru United potřebuje. Bundy, mikiny, dresy, trika, kšiltovky a další doplňky, které vyjadřují přízeň k tomuto týmu. Klub byl založen v roce 1878 pod názvem Newton Heath LYR F.C. a v roce 1902 byl klub přejmenován na Manchester United. United jsou jedním z největších a nejvíce podporovaných klubů v Anglii, který v devadesátých letech pod vedením Sira Alexa Fergusona naprosto dominoval anglické lize. Mezi ikony klubu patří hráči George Best, Sir Bobby Charlton, Eric Cantona, David Beckam, Ryan Giggs či Wayne Rooney. Legendárními manažery klubu byli Matt Busby a Sir Alex Ferguson.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Potisk oblečení

V případě zájmu o potisk nás kontaktujte na obchod@sportisimopro.cz

Více informací naleznete zde.