adidas

adidas LITE RACER REBOLD

Pánská sportovní obuv

(119742)

Kód: 119742

nehodnoceno 0x

Popis

adidas LITE RACER REBOLD

Tyto volnočasové boty adidas LITE RACER REBOLD ve stylu běžeckých modelů vám dodají stylový vzhled. Jejich lehké odpružení zaručí celodenní pohodlí. Jsou vyrobeny z funkčních recyklovaných materiálů Primegreen, kdy 50 % svršku tvoří recyklovaný materiál. 

  • všestranné využití
  • příjemné na nošení
  • jednoduchý vzhled
  • tři pruhy adidas
  • klasické šněrování
  • kvalitní zpracování

Specifikace

Kód produktu 119742
Kód dodavatele 119742
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev Cloudfoam
Podešev guma
Technologie CLOUDFOAM, MADE IN PART WITH RECYCLED MATERIALS

Použité technologie

CLOUDFOAM

CLOUDFOAM je velmi měkká pěna umístěná v mezipodešvi, která zaručuje maximální pohodlí při běhu nebo chůzi. Má velmi dobré tlumící vlastnosti, které se projeví zejména na tvrdém povrchu. Obuv s ...

MADE IN PART WITH RECYCLED MATERIALS

Vyrobeno částečně z recyklovaných materiálů. Tento produkt, vyrobený z řady recyklovaných materiálů a nejméně 50 % svršku obsahuje recyklovaný obsah, představuje pouze jedno z možných řešení, ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 44 2/3 EU (10.5 US / 285 JPN)
Anonym
26.10.2022
Velikost: 46 EU (11.5 US / 295 JPN)
Jana
7.1.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla