adidas

adidas CRAZYFLIGHT BOUNCE W

Dámská volejbalová obuv

(2140001370)

Kód: 2140001370

nehodnoceno 0x

Popis

adidas CRAZYFLIGHT BOUNCE W

Hrajete libero a potřebujete být na hřišti co nejvíce pohyblivá? Potom jsou tyto boty adidas CRAZYFLIGHT BOUNCE W přímo pro vás. Obuv je postavena tak, aby okamžitě reagovala na sebeostřejší změnu směru a poskytla vám dokonalou podporu.

  • lehký svršek ze síťoviny zesílený přízí z TPU
  • flexibilní mezipodešev BOUNCE
  • podešev z pryže pro maximální přilnavost
  • lehká a stabilní konstrukce

Specifikace

Kód produktu 2140001370
Kód dodavatele 2140001370
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev BOUNCE™
Podešev guma
Technologie BOUNCE™

Použité technologie

BOUNCE™

Technologie adidas BOUNCE™ zajišťuje ideální tlumení a pružení boty při zachování potřebné životnosti. Jednotlivé prvky technologie BOUNCE™, které jsou umístěné v mezipodešvi, se dobře doplňují ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 38 EU (5 UK / 6.5 US / 235 JPN)
Anonym
29.7.2019
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla