adidas

adidas ASK SPR TIG LT

Dámské sportovní legíny

(1355035548)

Kód: 1355035548

nehodnoceno 0x

Popis

adidas ASK SPR TIG LT

Tyto dlouhé dámské tréninkové legíny ASK SPR TIG LT od značky adidas se vám budou hodit ke všem outfitům. Důmyslný střih legín Vám zajistí pevné držení na těle a díky kompresnímu materiálu zamezí nechtěnému pohybu svalů. Prodyšný technologie CLIMACOOL® odvádí teplo a vlhkost z povrchu těla. Díky materiálu polygiene zůstanou tyto legíny dlouho bez zápachu.

  • dlouhé dámské tréninkové legíny adidas
  • kompresní materiál zamezuje nechtěnému pohybu svalů
  • technologie CLIMACOOL® odvádí teplo a vlhkost od těla
  • díky materiálu polygiene zůstávají dlouho bez zápachu

Specifikace

Kód produktu 1355035548
Kód dodavatele 1355035548
Materiál 83 % polyester (recyklovaný), 17 % elastan
Technologie CLIMACOOL®
Kolekce adidas Alphaskin

Použité technologie

CLIMACOOL®

CLIMACOOL® je navržen tak, aby reguloval tělesnou teplotu sportovce lépe než kterýkoliv jiný samostatný nebo konkurenční materiál. Díky kombinaci materiálů regulujících horko a vlhko, větracích ...

Kolekce

adidas Alphaskin

Kolekce adidas Alphaskin zaručí neomezený a pohodlný pohyb pro každého sportovce! Jedná se o základní vrstvu oblečení, kterou lze využít ve všech sportech. adidas Alphaskin se při tréninku stane vaší druhou kůží, perfektně totiž přilne k vašemu tělu a zaručí pohyb bez omezení. S touto novinkou ucítíte skutečnou svobodu pohybu.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Parádní kousek :)
Anonym
12.11.2019
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.