adidas

adidas ADVANTAGE

Unisex tenisky

(119420)

Kód: 119420

nehodnoceno 0x

Popis

adidas ADVANTAGE

Tyto boty adidas ADVANTAGE jsou inspirované tenisovými modely. Kombinují klasický vzhled s moderními prvky. Mají měkký svršek, který příjemně obepne nohu. Zajistí spolehlivou přilnavost na jakémkoli povrchu. Tento model obsahuje funkční recyklované materiály Primegreen.
  • jednoduchý a čistý vzhled
  • příjemné na nošení
  • kvalitní zpracování
  • polovina svršku je z recyklovaného materiálu

Specifikace

Kód produktu 119420
Kód dodavatele GZ5299
Svršek syntetická kůže, recyklovaný materiál
Podešev guma
Technologie MADE IN PART WITH RECYCLED MATERIALS
Barva Bílá, Černá

Použité technologie

MADE IN PART WITH RECYCLED MATERIALS

Vyrobeno částečně z recyklovaných materiálů. Tento produkt, vyrobený z řady recyklovaných materiálů a nejméně 50 % svršku obsahuje recyklovaný obsah, představuje pouze jedno z možných řešení, ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla